Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Esmorzars Label Lab. L’impacte del blockchain en la gestió de drets

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Esmorzars Label Lab. L’impacte del blockchain en la gestió de drets

25 gen 2018 09:00-11:00   Sala d'actes del Museu Dr. Melcior Colet

Us convidem a participar a una nova sessió dels Esmorzars  Label Lab, organitzats per l’Associació de Productors Editors Fonogràfics i Videogràfics de Catalunya (APECAT) amb la col·laboració del Departament de Cultura i del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE). Els esmorzars es duen a terme el darrer dijous de cada mes, amb la finalitat d’impulsar la reflexió, la informació i el debat al voltant de temes d’actualitat del sector de la producció i l’edició musical.

 

 

Revolucionarà el blockchain la gestió de drets en la indústria musical?

 

En aquesta ocasió volem aprofundir en les diferents aplicacions que pot tenir la tecnologia blockchain en la indústria musical.

 

Després de la sessió del mes de novembre, i atès l’interès que genera aquesta nova tecnologia, volem aprofundir en les possibilitats d’integrar-la en els sistemes de gestió de la propietat intel·lectual.

 

Sembla que els valors de transparència i eficiència del blockchain prometen millorar exponencialment la manera de mesurar l’ús de música i els titulars automatitzadament.

 

Conèixer els desenvolupaments que proposa el mercat, les experiències actuals, com també exemples d’altres països i possibilitats en el nostre entorn són alguns dels objectius d’aquesta nova edició dels Esmorzars Label Lab.

 

 

PROGRAMA

 

09.00 - 09.15 h. Registre i inscripcions

 

09.15 - 09.30 h. Obertura de la sessió a càrrec d’Eva Faustino, gerent de l’APECAT 

 

09.30 - 10.30 h. L’impacte del blockchain en la gestió de drets

 

 

PONENT

 

Macintosh HD:Users:Eva:Desktop:jordi_puyok.jpg

 

Jordi Puy

En Jordi Puy té més de 20 anys d’experiència en el món del management artístic i musical. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, amb estudis de propietat intel·lectual per la Universitat d’Estocolm i formació en gestió cultural a la Birkbeck - Universitat de Londres. En Jordi ha viscut a Londres durant més de set anys, on va dirigir l’oficina d’exportació Catalan Arts per al Regne Unit i Irlanda i va treballar en la creació i implantació d’estratègies d’exportació musicals i artístiques per al Govern català. El 2011 va tornar a la seva Barcelona natal i el 2013 va unir forces amb el seu soci Shain Shapiro per crear Sound Diplomacy, empresa que codirigeix des de llavors.

 

 

 

Entrevistador:

 

 

Miquel Curanta, director del TR3SCLlicenciat en Comunicació Audiovisual, màster en Direcció de Màrqueting i Comunicació.

 

 

 

En col·laboració amb

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?