Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Esmorzars Label Lab. Música i cinema

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material de la sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Esmorzars Label Lab. Música i cinema

22 feb 2018 09:00-11:00   Sala d'actes del Museu Dr. Melcior Colet

Us convidem a participar a una nova sessió dels Esmorzars  Label Lab, organitzats per l’Associació de Productors Editors Fonogràfics i Videogràfics de Catalunya (APECAT) amb la col·laboració del Departament de Cultura i del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE). Els esmorzars es duen a terme el darrer dijous de cada mes, amb la finalitat d’impulsar la reflexió, la informació i el debat al voltant de temes d’actualitat del sector de la producció i l’edició musical.

 

L’objectiu de la sessió és que els productors musicals tinguin informació sobre quin tipus de música cerquen els productors de cinema i, encara més, sobre com busquen aquesta música i quines són les portes on cal trucar per aconseguir que la música sigui sincronitzada. Potser les productores audiovisuals no sempre coneixen prou bé l’entorn musical «kilòmetre 0», aquell que pot aportar solucions de qualitat, immediatesa i un plus de personalitat a l’obra final. En aquesta sessió dels Esmorzars Label Lab intentarem apropar aquests dos mons tan interrelacionats i respondre totes les preguntes sobre aquest tema, que de ben segur conclourà en un gran debat.

 

09.00 - 09.15 h   Registre,  inscripcions i cafè de benvinguda
09.15 - 09.30 h   Obertura de la sessió a càrrec d’Edgar Garcia, director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial, i d’Eva Faustino, gerent de l’APECAT 
09.30 - 10.30 h      MÚSICA i CINEMA

 

 

Ponent

   

 

 

 

Lourdes Hernández

Sòcia i directora de PlusMusic. PlusMusic és una empresa dedicada a la creació i el desenvolupament d’estratègies de comunicació a través de la música. Els seus clients són agències de publicitat, productors de cinema, realitzadors i músics que busquen una consultoria de música específica, que inclogui la negociació de drets, les proves de música/segmentació, els valors musicals específics, l’associació sinèrgica entre marca i música, la publicació musical a tot el món i l’assessorament jurídic.

 

 

 

 

Modera

   

 

 

                         

Bruno Sokolowicz

Periodista, presentador, activista i emprenedor. S’introdueix de jove als mitjans mentre estudia Ciències Econòmiques a la Universitat de Barcelona. Durant la seva dècada llarga com a guionista i presentador del programa musical de televisió Sputnik, del Canal 33 (Televisió de Catalunya), s’enamora de la revolució que suposa internet. És màster (MBA) en Direcció d’Empreses de Ràdio (UAB, Cadena SER, Santillana Formación). Amb la seva motxilla ha fet la volta al món, ho ha explicat al seu blog (planBR1.com) i ho ha compartit a les seves xarxes. Ha treballat a TVE, Ràdio4-RNE, TVC, Los 40, Catalunya Ràdio i iCat, i és soci fundador d’scannerFM, la primera ràdio en línia amb premi Ondas.

 

 

 

 

En col·laboració amb

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?