Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Hist˛ric agenda > EstÓ el teu projecte escŔnic llest per internacionalitzar-se?

Hist˛ric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material Sessiˇ

V═DEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
INTERNACIONALITZACIË

SESSIË

EstÓ el teu projecte escŔnic llest per internacionalitzar-se?

20 nov 2018 10:00-14:00   Sala d'actes de la 2a planta de l'Arts Santa M˛nica

L’SDE en col·laboració amb l’Associació de Professional de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP),  Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) i l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), organitza una formació centrada en els processos d’internacionalització dels professionals de les arts escèniques.

 

En el procés d’obrir nous circuits o mercats als projectes de les arts escèniques, i abans d’analitzar un pla d’internacionalització, cal estar en condicions de respondre a una pregunta clau: estic preparat per internacionalitzar-me? Per arribar a obtenir respostes, cal seguir un procés de treball consistent en un diagnòstic intern, del projecte i de l’organització, i extern, de l’entorn al qual es vol accedir.

 

En la sessió de formació es revisaran els elements principals que s’han de tenir en compte per dur a terme els diagnòstics previs al pla d’internacionalització. També es facilitaran recursos, eines metodològiques i exemples de bones pràctiques, que seran útils per als professionals que vulguin anar més enllà amb les seves propostes escèniques.

 

Programa

 

  • Els projectes escènics internacionalitzables. Característiques. Com reconèixer-ne les carències i els punts forts per a la mobilitat.
  • Valors i valors diferencials de les estructures escèniques i dels seus projectes. Construcció del relat artístic per a la mobilitat a partir dels valors diferencials.
  • Coneixement de la realitat internacional. Experiències. Contactes. Directoris disponibles.
  • Recursos de l’organització: comunicació, personal, capacitat financera i reputació.
  • Estudi dels circuits i dels mercats exteriors. Recursos d’informació disponibles.
  • Com seleccionar els circuits objectius internacionals.

 

 

 

Toni Gonzàlez

Consultor per a la mobilitat artística i la internacionalització de la cultura. Assessora, tutoritza, acompanya i forma empreses i organitzacions de les arts en viu en la seva mobilitat i internacionalització. És consultor homologat en internacionalització per ICEX Espanya Exportació i Inversions i per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i és membre de la Junta Directiva de la Xarxa Internacional per a les Arts de l’Espectacle Contemporànies (IETM). Ha estat expert avaluador de projectes del programa «Europa Creativa» de la Comissió Europea, vicepresident de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, i cofundador i vicepresident de la xarxa internacional de fires d’espectacles EurAm Bourse.

 

 

En col·laboració amb

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
CrŔdits: Programaciˇ web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?