Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > EuropeCalls. Convocatòria d’experts de l’Agència Executiva d’Educació, Audiovisual i Cultura (EACEA) de la Comissió Europea

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
INTERNACIONALITZACIÓ

SEMINARIS

EuropeCalls. Convocatòria d’experts de l’Agència Executiva d’Educació, Audiovisual i Cultura (EACEA) de la Comissió Europea

22 mai 2015 09:45-12:30   Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

L’OBJECTIU és, d’una bandaincentivar i fomentar la participació dels professionals de les indústries audiovisual, cultural i creativa catalanes a la convocatòria d’experts de l’EACEA, a fi que formin part de la base de dades d’experts per assessorar l’Agència Executiva d’Educació, Audiovisual i Cultura de la Comissió Europea en la gestió del Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

 

D’altra banda, la sessió també té com a objectiu donar a conèixer el procés d’avaluació dels projectes.

 

La sessió consistirà en la participació de dos experts de MEDIA i dos de Cultura, perquè comentin la seva experiència i en què consisteix el procés.

 

UNA JORNADA ADREÇADA als professionals de les indústries audiovisual, cultural i creativa catalanes que vulguin esdevenir avaluadors de l’EACEA per assessorar l’Agència en la gestió dels programes de la Unió Europea i als professionals que tenen intenció de presentar projectes a les diferents convocatòries del Programa Europa Creativa, per tal de conèixer el procés d’avaluació dels projectes.

 

 

09.45h-10.00h. Registre inscrits

 

10.00h-10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya.

 

10.15h-10.45h. Presentació de la convocatòria d’experts de l’EACEA, a càrrec d’Àlex Navarro.

 

10.45h-11.45h. Presentació de l’experiència de diversos experts, que han participat com a avaluadors dels programes MEDIA i Cultura:

 

  • Joan Arañó (Lavínia). Productor executiu de documentals. Aportarà la seva experiència com a avaluador de projectes audiovisuals del Programa MEDIA. 
  • Manel Monzón (Monzon Films). Productor executiu. Aportarà la seva experiència com a avaluador de projectes audiovisuals presentats al Programa MEDIA. 
  • Toni González (Escena Internacional BCN). Consultor per a les arts escèniques i la gestió internacional de la cultura. Experiència com a avaluador de projectes presentats al Programa Cultura. 

 

11.45h-12.15h. Precs i preguntes

 

12.15h-12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro. 

 

 

  

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?