Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > EuropeCalls. Convocatòria de projectes CULTURA EUROREGIÓ 2015. Novetats principals

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

CULTURA EUROREGIÓ 2015
Presentació Àlex Navarro

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

EuropeCalls. Convocatòria de projectes CULTURA EUROREGIÓ 2015. Novetats principals

EuropeCalls. Convocatòria de projectes CULTURA EUROREGIÓ 2015. Novetats principals

EuropeCalls. Convocatòria de projectes CULTURA EUROREGIÓ 2015. Novetats principals

INTERNACIONALITZACIÓ

SEMINARIS

EuropeCalls. Convocatòria de projectes CULTURA EUROREGIÓ 2015. Novetats principals

14 abr 2015 09:00-11:30   Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

L’OBJECTIU DE LA JORNADA és informar el sector cultural i creatiu català de les principals novetats de la convocatòriade projectes Cultura Euroregió 2015, i incentivar-ne i fomentar-ne la participació. A diferència de les anteriors edicions, l’Euroregió proposa, enguany, promoure i donar suport a un partenariat que vulgui adquirir una dimensió europea mitjançant el programa Europa Creativa.   

 

La idea és ajudar les entitats culturals professionals dels àmbits de les arts escèniques, art contemporani, cinema, audiovisual, patrimoni material i immaterial, llengües euroregionals (català, occità, francès i castellà), música, literatura, etc. que ja tenen un projecte de creació, difusió, formació o d’educació artística, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

 

UNA JORNADA ADREÇADA A les entitats culturals professionals amb personalitat jurídica de dret privat (associacions, fundacions, consorcis, etc.) amb seu en una de les regions membres de l’Euroregió Pirineus Mediterrània (Catalunya, les Illes Balears, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus), així com artistes professionals i persones jurídiques de dret públic implantades en el territori euroregional (museus, biblioteques, arxius, universitats, orquestres, etc.).

 

 

 

09.00h - 09.15h. Registre inscrits

 

09.15h - 09.30h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, responsable de l’Accelerador de Projectes Europeus de l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i coordinador d’Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya.

 

09.30h - 10.00h.  Introducció de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, a càrrec de Mireia Canals, Secretària General de l’Euroregió Pirineus Mediterrània.

 

10.00h - 10.45h.  Presentació de la convocatòria de projectes Cultura Euroregió 2015 de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial (AECT), a càrrec de João Lobo, Tècnic de Cultura i Ensenyament Superior de l’Euroregió.

 

  • Principals novetats de la convocatòria.
  • Estructura, principis i objectius generals.
  • Aspectes tècnics de la convocatòria.

 

10.45h - 11.15h. Precs i preguntes

 

11.15h - 11.30h. Conclusions finals i cloenda de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?