Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Experiència de crowdfunding: una eina de finançament que ha transformat projectes

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentació Aida Iglesias
Presentació Natàlia
Presentació Verkami

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Experiència de crowdfunding: una eina de finançament que ha transformat projectes

9 jun 2022 10:00-12:30   EN LÍNIA

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), mitjançant el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) organitza un mòdul formatiu per impulsar campanyes de crowdfunding per a projectes culturals, que constarà de 3 sessions en línia i un taller pràctic, en el qual 15 projectes seleccionats rebran assessorament grupal i personalitzat per crear el seu propi crowdfunding.

 

En aquesta segona sessió, "Experiència de crowdfunding: una eina de finançament que ha transformat projectes", parlarem de projectes culturals que han utilitzat el crowdfunding amb èxit i de l’acompanyament en campanyes de crowdfunding, per inspirar els impulsors de projectes culturals amb diferents enfocaments i experiències creatives

 

El crowdfunding és una eina de finançament col·lectiu que permet tenir un ingrés puntual alhora que potencia el posicionament i la comunitat entorn dels projectes. Tindrem una trobada d’experiències que inclourà la perspectiva de dos projectes culturals que s’han finançat via crowdfunding, una de les principals plataformes de projectes de l’àmbit cultural i una agència de comunicació especialitzada en campanyes de captació de fons.

 

OBJECTIUS

 

  • Empoderar els impulsors de projectes culturals perquè puguin decidir si el crowdfunding és una opció adequada a les seves necessitats.
  • Inspirar els impulsors de projectes culturals amb diferents enfocaments i experiències d’èxit del món del crowdfunding cultural.


CONTINGUTS 

 

  • Presentació d’experiències concretes finançades via crowdfunding.
  • Extrapolació d’idees clau per a l’èxit dels crowdfundings.


Sessió adreçada a professionals del sector cultural i creatiu amb interès per engegar un crowdfunding

FORMADORS/ES

 

Aina Serra Julià

@ainaserrajulia 


Economista i periodista, màster en Direcció de Comunicació. Consultora en comunicació i captació de fons, especialitzada en l’àmbit social. Sòcia fundadora de la cooperativa La Sembra, agència de comunicació social. 

Jonàs Sala Viñas 

@jsalavk


Cofundador i partner de Verkami i doctor en Física. Verkami és una plataforma de crowdfunding que ha permès fer realitat més de 10.000 projectes culturals gràcies a les aportacions de més d’un milió de fans.

Aida Iglesias de Prada 

@pol_lenedicions


Sociòloga, màster en Psicologia Social. Sòcia, editora i dissenyadora de la cooperativa Pol·len Edicions. Pol·len és una editorial que promou el finançament dels seus llibres a través de campanyes de crowdfunding.

Natàlia Sànchez Dipp


Graduada en Història i Comunicació Cultural, i postgraduada en Captació de Fons. Membre de l’equip promotor d’Art. 490, un documental sobre la vulneració de drets a l’Estat espanyol finançat via crowdfunding 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?