Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Inspecció fiscal: les societats professionals i la retribució als socis

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material Sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

Inspecció fiscal: les societats professionals i la retribució als socis (part1)

Inspecció fiscal: les societats professionals i la retribució als socis (part 2)

JURÍDIC I FISCAL

SEMINARIS

Inspecció fiscal: les societats professionals i la retribució als socis

3 jun 2015 11:30-14:00   Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

L’OBJECTIU DE LA SESSIÓ és analitzar la política d’inspecció fiscal que està duent a terme l’Agència Tributària (AEAT) pel que fa a les societats estructurades al voltant d’un professional (músic, actor, agent de representació, periodista…) i les obligacions que s’haurien de complir segons l’AEAT.

 

SESSIÓ ADREÇADA a professionals del sector cultural en general.

 

En concret, s’analitzaran:

  • Les condicions i els requisits de les denominades societats professionals.
  • Les directrius marcades pel Pla de Control Tributari vigent aprovat per l’AEAT en relació amb les activitats desenvolupades a Espanya per artistes i professionals que operen en el sector cultural.
  • Les inspeccions sobre les societats professionals: una visió pràctica.
  • L’estructuració de l’activitat a través de societats professionals (punts conflictius): retribució dels socis a valor de mercat.
  • Els mitjans humans i materials de les societats professionals.

 

Ponents

 

 

                                    

Xavier Aixelà, KPMG Abogados. Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en fiscalitat per la Universitat Autònoma de Barcelona, Xavier Aixelà té una experiència professional de més de 15 anys en la prestació de serveis d’assessorament jurídic i tributari, tant en l’àmbit nacional com internacional, a grans patrimonis i clients privats. La seva experiència també s’ha desenvolupat en processos de reorganització empresarial, processos successoris i assessorament general a empreses familiars. També és un reconegut professional (Best Lawyer 2014) en matèria d’assessorament a artistes i esportistes, clubs, entitats esportives, així com qualsevol altre operador que interactua en el món de l’esport i l’espectacle.

 

Javier Fusté, KPMG Abogados. Llicenciat en dret i administració i direcció d’empreses per la Universitat Pompeu Fabra, màster en assessoria tributària pel Centro de Estudios Financieros i màster en dret esportiu per la Universitat de Lleida - INEFC, Javier Fusté assessora regularment clubs, esportistes, agents i agències de representació i entitats dedicades al món de l’espectacle i l’entreteniment, així com empreses organitzadores d’esdeveniments, discogràfiques i productores audiovisuals. Atesa la seva especialització tributària, és un reconegut expert en qüestions relatives a la planificació, la tributació i la contractació d’artistes i esportistes; la protecció i l’ús correctes dels drets de la propietat intel·lectual, i els aspectes jurídics dels contractes de patrocini o la tributació d’entitats de l’espectacle o esportives.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?