Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Jornada Professional D’A 2019 // LABS & HUBS

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
MÀRQUETING I COMUNICACIÓ

JORNADA

Jornada Professional D’A 2019 // LABS & HUBS

29 abr 2019, 30 abr 2019 09:00-14:00   Fundació SGAE

El D’A – Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona organitza la cinquena edició de la Jornada Professional D’A, enguany sota el títol «LABS & HUBS Eines per al desenvolupament de projectes cinematogràfics», amb el suport d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, el Departament de Cultura, per mitjà del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i la Fundació SGAE Catalunya.

 

Un dels objectius principals del D’A Film Festival Barcelona és ser una eina més en el desenvolupament i promoció del cinema emergent actual. En les darreres jornades professionals del D’A i sota el títol Nou Talent | Mirades Emergents es va analitzar, des del punt de vista de la creació, la producció, la distribució; i des del panorama de festivals, els diferents processos que incentiven el desenvolupament i posicionament de projectes cinematogràfics de qualitat provinents de nou talent. En l’edició d’enguany, i com a contraplà de les darreres jornades, neix Labs & Hubs. Eines per al desenvolupament de projectes cinematogràfics.

 

Durant dos matins de col·loquis, taules rodones i espais de treball, es desenvoluparan diferents sessions on es debatran les dinàmiques i estratègies per enfortir, finançar i internacionalitzar produccions cinematogràfiques en estat de desenvolupament o preproducció, a partir d’un apropament de diverses iniciatives professionals i de formació. Davant el nou paper que els festivals de cinema independent han assumit els últims anys a l’hora de convertir-se en una peça més en l’engranatge d’eclosió de nous cineastes i nous cinemes, les jornades professionals del D’A 2019 refermen el seu compromís amb el nou talent emergent i amb les preocupacions principals del sector audiovisual i cinematogràfic.

 

Un any més l’espai professional del D’A compta també amb la col·laboració de Catalunya Film Festivals i Dones Visuals.

 

Jornada adreçada als diferents agents i professionals de la indústria audiovisual, programadors, promotors i gestors culturals.

 

INSCRIPCIONS

 

Inscriu-te a la jornada a través d'aquest formulari: 

 

http://bit.do/eNQE7

 

PROGRAMA

 

DILLUNS 29 D’ABRIL

 

09:15 - 09:30h  Acreditació d’inscrits

 

09:30 - 09:45h Benvinguda institucional

 

09:45 - 10:00h  Introducció a la jornada a càrrec d'Elena Neira | La otra pantalla

 

Un any més, la jornada serà moderada per Elena Neira, experta en màrqueting, tecnologia, distribució i promoció cinematogràfica.

 

10:00 - 11:00h  Inside the lab. Cineastes, productors i circulació de projectes

 

Amb Carla Simón (Cineasta) | Clara Roquet (Guionista i cineasta) | Sergi Moreno (Lastor Media)

 

Col·loqui entre cineastes i productors que han desenvolupat projectes a través de labs, residències, hubs d’indústria, mercats i espais de coproducció.

 

11:00 - 12:15h  Projecta’t! De la incubadora al primer contacte amb la indústria

 

Amb Andrea Stavenhagen (Festival de Morelia) | Gemma Vidal (The Screen/ECAM) | Víctor Iriarte (Tabakalera - Festival de Sant Sebastià)

 

Prenent com a exemple iniciatives de formació i acompanyament de projectes en format de residència de creació, lab o d’incubadora, es pretén treballar el paper i la dinàmica d’aquests formats per enfortir i consolidar noves propostes fílmiques.

 

12:15 - 12:30h  Pausa

 

12:30 - 13:45h  Labs & hubs. The importance of sharing a project, fundraising and networking

 

Amb Angelica Cantisani (TorinoFilmLab) | Inke Van Loocke (Festival de Rotterdam) | Jarmila Outratová (Festival de Cinema Documental de Jihlava)

 

La importància de compartir amb la indústria el procés creatiu i de constitució d’un projecte, així com la seva recerca de finançament, de coproducció i el seu accés a mercats per posicionar-se davant del panorama internacional amb un projecte de qualitat. (Activitat en anglès)

 

13:45 - 14:00h   Presentació D'A Film Festival Barcelona i la Fundació Catalunya La Pedrera  

 

Presentació del nou projecte entre el D’A Film Festival Barcelona i la Fundació Catalunya La Pedrera.

 

DIMARTS 30 D’ABRIL

 

10:00 - 10:30h   Presentació de la línia de desenvolupament de projectes audiovisuals de l’ICEC, a càrrec de Francisco Vargas, director de l’Àrea Audiovisual de l’ICEC

 

10:30 - 11:45h   Festivals de cinema independent com a estímul de nous projectes

 

Amb José Manuel Zamora (Abycine) | Patricia Sánchez (L’Alternativa) | Xavier Garcia Puerto (REC - Festival de Tarragona)

 

Anàlisi del paper dels festivals de cinema independent de l’estat en la dinamització i enfortiment de projectes cinematogràfics des de les primeres fases de creació d’un film.

 

11:45 - 12:00h   Pausa

 

12:00 - 13:00h   Say it loud! desenvolupament i comunicació de projectes cinematogràfics

 

Amb Sandra Tapia (Arcadia Motion Pictures) | Javier Roiz (DeAPlaneta)

 

Col·loqui sobre com desenvolupar projectes en estat de preproducció mentre s’impulsa i es treballa la comunicació i promoció del film per afavorir-ne la seva internacionalització.

 

13:00 - 14:00h  Vermut i presentació del directori & comunitat de dones visuals

 

Dones Visuals presenta Directori & Comunitat, l’eina que han desenvolupat amb l'objectiu de donar visibilitat i promoure el talent femení en tots els oficis relacionats amb el cinema i l'audiovisual.

 

Una iniciativa de 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?