Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Jornades Tècniques (Arts de carrer i Internacionalització) (I)

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

La internacionalització en les arts de carrer. Mercats internacionals d'arts escèniques

La internacionalització en les arts de carrer. Per què els festivals programen companyies internacionals? (V.CAT)

La internacionalització en les arts de carrer. Per què els festivals programen companyies internacionals? (V.O)

La internacionalització en les arts de carrer. Polítiques de suport a la internacionalització de les companyies catalanes a través de Catalan Arts

La internacionalització en les arts de carrer. L'experiència de la internacionalització de distribuïdors i companyies catalanes

INTERNACIONALITZACIÓ

JORNADA

Jornades Tècniques (Arts de carrer i Internacionalització) (I)

12 abr 2010 -   Barcelona Activa | Sala Empren

 

El Servei de Desenvolupament Empresarial i l'Àrea de Promoció Internacional de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), en col·laboració amb FiraTàrrega, organitzen les II jornades de formació amb la finalitat d'impulsar, fomentar i desenvolupar el treball i la professionalització de les arts escèniques de carrer.


OBJECTIUS

Amb la voluntat de continuar donant eines professionals als diversos agents vinculats a les arts de carrer de Catalunya, aquesta segona edició de les Jornades se centrarà en la internacionalització de les arts escèniques de carrer. D'una banda, un dels objectius és el de donar a conèixer la tasca pública dedicada a fomentar la internacionalització de les companyies catalanes i alhora donar veu a diversos agents (festivals, distribuïdors i companyies) perquè expliquin la seva experiència artística en l'àmbit internacional. D'altra banda, es realitzen sessions formatives que aporten noves eines de gestió per facilitar la internacionalització de les companyies, els professionals i les empreses del sector.
 

Jornades adreçades a empreses d'arts escèniques, companyies especialitzades en arts de carrer, companyies de circ, companyies de dansa, companyies de carrer/sala, professionals, distribuïdors, tècnics i gestors culturals. 
La internacionalització en les arts de carrer (I)

9:00 h - 9:15 h

Presentació sessió: Edgar Garcia, director de l'Àrea de Desenvolupament Empresarial de l'ICIC i Oriol Martí, adjunt a la gerència de FiraTàrrega


9:15 h-10:00 h

Mercats internacionals d'arts escèniques. Els diferents rols entre fires i festivals. A càrrec de Mike Ribalta (cap de l'àrea de professionals de FiraTàrrega).


10:00 h-10:30 h

Polítiques de suport a la internacionalització de les companyies catalanes a través de Catalan Arts. A càrrec de Marisol López (directora de l'Àrea de Promoció Internacional de l'ICIC) i exemple del treball de les oficines de l'ICIC a Europa. A càrrec de Jordi Puy (director de l'oficina de l'ICIC a Londres).


10:30 h – 11:00 h PAUSA CAFÈ

11:00 h - 12:30 h

Taula 1: Per què els festivals programem companyies internacionals? Mecanismes, factors i raons per programar companyies catalanes als festivals internacionals. Ponents: Renzo Barsotti del festival Imaginarius (Santa Maria da Feira, Portugal), Werner Schrempf del festival La Strada (Graz, Àustria), Martine Linaer del festival Theater Op de Markt (Hasselt, Bèlgica) i Marta Almirall, directora de festes de l'Institut de Cultura de Barcelona. Modera: Mike Ribalta.


12:30 h - 14:00 h

Taula 2: L'experiència de la internacionalització de distribuïdors i companyies catalanes. Ponents: Carles Treviño (FreeArt), Fani Benages (Fani Benages Projectes Artístics), Sílvia Lorente (Nats Nus), Bet Miralta (Escarlata Circus) i Rosa Arnaiz (La Fura dels Baus). Modera: Marisol López.

 


 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?