Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Jornades Tècniques I (Arts de Carrer i Empresa) Barcelona

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

JORNADA

Jornades Tècniques I (Arts de Carrer i Empresa) Barcelona

24 mar 2009 -   Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet | Sala d'Actes

 

 

 

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) i FiraTàrrega organitzen unes jornades de formació amb la finalitat d'impulsar, fomentar i desenvolupar el treball de les arts escèniques de carrer i circ.

 

 

 

En els últims anys, el sector de les arts de carrer i circ s’ha professionalitzat considerablement, fet que posa de manifest noves problemàtiques i complexitats a l’hora de realitzar espectacles de i al carrer. Per això, la programació d’aquestes jornades té com a objectiu trobar respostes concretes a algunes de les qüestions que el sector de les arts de carrer i circ es fa habitualment en relació amb la gestió dels seus espectacles.

 

 

 

Objectiu de les jornades


Aquestes primeres jornades d’arts de carrer tracten principalment dos grans aspectes: d’una banda tots aquells aspectes relacionats amb el vessant més empresarial de les companyies i els artistes vinculats a les arts de carrer, i d'altra banda s’aborden alguns elements legals i tècnics vinculats a les arts de carrer.

Jornades adreçades a empreses d'arts escèniques, companyies especialitzades en arts de carrer, companyies de circ, companyies de carrer/sala, professionals, tècnics i gestors culturals. 

 

 

 Les jornades s'estructuren en tres sessions que tindran lloc en localitats  diferents. A continuació trobareu els continguts de la segona sessió i la  pestanya d'inscripció. Més endavant us informarem del programa de la propera jornada i la respectiva inscripció.

 

1. ARTS DE CARRER I EMPRESA. Dimarts 24 de març. 10:00h-18:00 h.
Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet. Carrer Buenos Aires, 56-58 Barcelona.

2. ARTS DE CARRER I SEGURETAT. Dimarts 5 de maig. 10:30h-18:00 h.
Factoria Cultural Coma Cros. Carrer Sant Antoni,1. Salt

3. ARTS DE CARRER A EUROPA. Dijous 10 de setembre. 12:00h-19:00 h.
Biblioteca Comarcal de Tàrrega. Plaça Sant Antoni, 3. Tàrrega.

 

2. ARTS DE CARRER I SEGURETAT

 

 10:30h. Seguretat integral i gestió de riscos en les arts de carrer i circ.

Què vol dir i com podem implantar un sistema de seguretat integral en les arts de carrer? Com podem identificar i gestionar els riscos davant l'exigència creixent de seguretat? Quins són els principals riscos vinculats a la seguretat dels treballadors i del públic? Quin és el marc legal que cal conèixer? Què cobreixen les assegurances? Hi ha conflicte entre la seguretat i la llibertat de creació? Sessió a càrrec de Jordi Planas, director i professor de l'Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle de l'Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de la UPC.

 

12:15h. Pausa i refrigeri.

12:30h. Infraestructures en les arts de carrer.

Quins materials i quines estructures s'utilitzen en els sistemes de vol? Quines normatives regulen la tipologia de materials utilitzables i el seu ús? Què cal tenir en compte a l'hora de fer treballs d'alçada? Què s'ha de tenir en compte per verificar un sistema o un aparell? Sessió a càrrec de Josep Maria Pruna (Accialt) 

14:00h. Pausa

16:00h - 18:00h. Taller: Fitxes tècniques. Mínim comú denominador? És possible trobar un mínim comú denominador a l’hora de configurar una fitxa tècnica? Taula rodona que té com a objectiu trobar punts de contacte en el llenguatge i la metodologia d’elaboració de fitxes tècniques. La taula està formada per tres agents que representen tres situacions diferents: configuració d’una fitxa (companyies), recepció (caps tècnics d’esdeveniments) i subministrament (empreses de subministrament tècnic). Taula composta per Quico Amorós (cap tècnic FiraTàrrega), Marc Vidal (Sounder’s Rent) i Julià López (companyia Deambulants). Modera: Quico Amorós.

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?