Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Jornades Tècniques II (Arts de Carrer i Seguretat) (Salt)

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

JORNADA

Jornades Tècniques II (Arts de Carrer i Seguretat) (Salt)

5 mai 2009 -   Factoria Cultural Coma Cros

 

 

 

 

 

 

 

Jornades Tècniques d'Arts de Carrer i Circ
2a sessió: Arts de carrer i seguretat

 

 

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) i FiraTàrrega organitzen unes jornades de formació amb la finalitat d'impulsar, fomentar i desenvolupar el treball de les arts escèniques de carrer i circ.

 

 

 

En els últims anys, el sector de les arts de carrer i circ s’ha professionalitzat considerablement, fet que posa de manifest noves problemàtiques i complexitats a l’hora de realitzar espectacles de i al carrer. Per això, la programació d’aquestes jornades té com a objectiu trobar respostes concretes a algunes de les qüestions que el sector de les arts de carrer i circ es fa habitualment en relació amb la gestió dels seus espectacles.

 

 

 

Objectiu de les jornades


Aquestes primeres jornades d’arts de carrer tracten principalment dos grans aspectes: d’una banda tots aquells aspectes relacionats amb el vessant més empresarial de les companyies i els artistes vinculats a les arts de carrer, i d'altra banda s’aborden alguns elements legals i tècnics vinculats a les arts de carrer.

Jornades adreçadesa empreses d'arts escèniques, companyies especialitzades en arts de carrer, companyies de circ, companyies de carrer/sala, professionals, tècnics i gestors culturals.

 

 

 

 

 Les jornades s'estructuren en tres sessions que tindran lloc en localitats  diferents. A continuació trobareu els continguts de la segona sessió i la  pestanya d'inscripció. Més endavant us informarem del programa de la propera jornada i la respectiva inscripció.

 

1. ARTS DE CARRER I EMPRESA. Dimarts 24 de març. 10:00h-18:00 h.
Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet. Carrer Buenos Aires, 56-58 Barcelona.

2. ARTS DE CARRER I SEGURETAT. Dimarts 5 de maig. 10:30h-18:00 h.
Factoria Cultural Coma Cros. Carrer Sant Antoni,1. Salt

3. ARTS DE CARRER A EUROPA. Dijous 10 de setembre. 12:00h-19:00 h.
Biblioteca Comarcal de Tàrrega. Plaça Sant Antoni, 3. Tàrrega.

 

 

2. ARTS DE CARRER I SEGURETAT

 

 10:30h. Seguretat integral i gestió de riscos en les arts de carrer i circ.

Què vol dir i com podem implantar un sistema de seguretat integral en les arts de carrer? Com podem identificar i gestionar els riscos davant l'exigència creixent de seguretat? Quins són els principals riscos vinculats a la seguretat dels treballadors i del públic? Quin és el marc legal que cal conèixer? Què cobreixen les assegurances? Hi ha conflicte entre la seguretat i la llibertat de creació? Sessió a càrrec de Jordi Planas, director i professor de l'Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle de l'Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de la UPC.

 

 12:15h. Pausa i refrigeri.

 

 12:30h. Infraestructures en les arts de carrer.

Quins materials i quines estructures s'utilitzen en els sistemes de vol? Quines normatives regulen la tipologia de materials utilitzables i el seu ús? Què cal tenir en compte a l'hora de fer treballs d'alçada? Què s'ha de tenir en compte per verificar un sistema o un aparell? Sessió a càrrec de Josep Maria Pruna (Accialt)

 

 14:00h. Pausa

 

 16:00h - 18:00h. Taller: Fitxes tècniques. Mínim comú denominador?

És possible trobar un mínim comú denominador a l’hora de configurar una fitxa tècnica? Taula rodona que té com a objectiu trobar punts de contacte en el llenguatge i la metodologia d’elaboració de fitxes tècniques. La taula està formada per tres agents que representen tres situacions diferents: configuració d’una fitxa (companyies), recepció (caps tècnics d’esdeveniments) i subministrament (empreses de subministrament tècnic). Taula composta per Quico Amorós (cap tècnic FiraTàrrega), Marc Vidal (Sounder’s Rent) i Julià López (companyia Deambulants). Modera: Quico Amorós.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?