Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > L’obra audiovisual i fotogràfica. Legislació: confluència d’ambdues creacions

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

L’obra audiovisual i fotogràfica. Legislació: confluència d’ambdues creacions

6 nov 2018 09:00-11:30   Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

Al sector audiovisual, no sempre es fa referència a un altre tipus d’obra que hi conviu, la fotogràfica, emprada també en publicitat i en la promoció de sèries de televisió, pel·lícules, anuncis i portades de revistes i publicacions de tota mena.

 

Aquesta sessió té l’objectiu d’exposar dues realitats que conflueixen en el mateix sector: l’audiovisual. La sessió es basarà en exemples i fets reals que els ponents exposaran amb l’acompanyament i l’explicació legal que cada cas requereixi.

 

Sessió adreçada a productores, fotògrafs, autors i professionals del sector de l’audiovisual.

 

Programa

 

09.00 - 11.00 h   Producció i coproducció audiovisual: situacions habituals/recurrents. Problemes jurídics que planteja utilitzar fotografies de marques, persones i material protegit per drets d’autor.

 

A càrrec de Lluís M. Güell, assessor, director i realitzador de programes de televisió, director de sèries de ficció (La Señora, Amar en tiempos revueltos, Ventdelplà, Temps de silenci, Arnau i Les veus del Pamano, entre d’altres), director de cinema (Vilafranca i Nudos, entre moltes altres), professor associat de la Universitat Pompeu Fabra fins a l’any 2009 i col·laborador d’altres universitats, com l’ESCAC i la Universitat Ramon Llull. També cal destacar que ha obtingut diferents premis de reconeixement pel llargmetratge Nudos i a la millor direcció per la sèrie Arnau.

 

I a càrrec també de Daniel Loewe, fotògraf i fundador de l’agència AZA. Al marge dels premis que se li han atorgat i de les exposicions realitzades, destaca el seu treball audiovisual monogràfic El hombre del bosque.

 

Moderació a càrrec de Cristina Calvet, advocada especialitzada en drets de la propietat intel·lectual, drets d’imatge i dret de l’entreteniment, professora i membre del comitè científic del màster en Dret de Propietat Intel·lectual i Industrial de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), advocada de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), entre d’altres, i secretària de la secció de drets de propietat intel·lectual i drets d’imatge de la Comissió de Cultura de l’ICAB. 

 

11.00 - 11.30h    Torn de preguntes

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?