Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > La coproducció, clau per al cinema independent

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

La coproducció, clau per al cinema independent

GESTIÓ EMPRESARIAL

JORNADA

La coproducció, clau per al cinema independent

22 nov 2013 09:30-13:15   Teatre del CCCB

Una any més, el Departament de Cultura de la mà de l'SDE col·labora amb l'Alternativa Professionals (IFN) en l'organització de les jornades professionals dins el marc del 20è Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa.

 

Trobada dels professionals del cinema independent, en totes les seves branques, per debatre sobre els nous models de producció i de finançament,  a partir de casos d'estudi.

 

Inscriu-t'hi!

 

 

PROGRAMA I PONENTS

 

Modera: Àlex Navarro, Coordinador de l'Àrea de Mercats de l'ICEC del Departament de Cultura.

 

  • Felipe Lage (Galícia). Director de la productora Zeitun Films. Actualment coprodueix amb França, el Marroc, Alemanya i Mèxic. Des de la creació de la productora, l'any 2009, ha sabut buscar dins i fora del país el finançament necessari per desenvolupar projectes que donen la volta al món a través de festivals de cinema independent.

 

  • Stienette Bosklopper (Holanda). Productora a Circe Films. Ha coproduït tant a Europa com a l'Amèrica llatina i amb cada film recorre nombrosos festivals internacionals de cinema independent.

 

  • María Zamora (Madrid). Productora de cinema independent a Avalon. Ha produït films com ara La mujer sin piano o Mapa, i recentment ha finalitzat el rodatge de Todos están muertos. A més a més, Avalon també es dedica a la distribució, per la qual cosa tot el procés de producció de la pel·lícula s'orienta també a la seva posterior venda.

 

  • Marta Andreu (Catalunya). Coordinadora del Màster en Documental de Creació de la UPF. Productora de documental de creació, jurat i monitora de projectes. Creadora de DocMontevideo, és també una de les professionals que decideix a la Berlinale quins projectes obtindran finançament. Ha desenvolupat igualment diverses coproduccions amb l'Amèrica llatina. Estudiplaytime.

 

  • Janine Jackowski (Alemanya). El 2000 va fundar Komplizen Film amb la directora Maren Ade i va produir Der Wald vor lauter Bäumen el 2003. El film de graduació d'Ade va ser nominat en els Premis de Cinema Alemany, va guanyar el Premi Especial del Jurat a Sundance i va triomfar en nombrosos festivals.

 

  • Stéphane Zajdenweber (França). Exdirector financer de Wild Side, que forma part del grup Wild Bunch, Stéphane Zajdenweber és fundador i director de f2.8 Pictures, productora francesa especialitzada en la coproducció internacional de projectes cinematogràfics frescos i innovadors.

 

En col·laboració amb:

 

    

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?