Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > La transformació digital i la indústria musical. Estic realment adaptat a la realitat digital? El que oblidem de la realitat digital i el que es podria millorar.

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
DIGITAL MUSIC 2.0

JORNADA

La transformació digital i la indústria musical. Estic realment adaptat a la realitat digital? El que oblidem de la realitat digital i el que es podria millorar.

27 oct 2016 09:00-11:00   Museu Colet

PROGRAMA


09.00 - 09.20h          Recepció, inscripcions i cafè de benvinguda

 

09.20 - 10.20 h        TRANSFORMACIÓ DIGITAL i INDÚSTRIA MUSICAL

                                    

La transformació digital implica un canvi fonamental en els negocis, en la vida de les persones i       en el dia a dia de qualsevol organització per l’impacte de les tecnologies en la societat.

 

El canvi afecta els productes o serveis, les «necessitats» dels consumidors, la manera    d’accedir-hi, el lliurament dels productes o l’execució dels serveis.

 

La mera implementació de tecnologia per si sola no produeix una veritable transformació digital, però canviar una organització per tal d’aprofitar el potencial de les tecnologies i les tendències existents sí que ho fa.

 

En aquesta sessió dels Esmorzars Label Lab, el debat se centrarà en com afecta la realitat digital de la societat la indústria musical.

 

10.30 - 11.00 h     Cloenda i cafè de comiat 

 

Ho debatrem amb els ponents següents:

 

Genís Roca

‪President de RocaSalvatella

 

 

 

 

 

 

Fundador i president de RocaSalvatella, empresa de serveis focalitzada en el desenvolupament de negoci i cultura en les organitzacions a partir de les oportunitats que brinden les xarxes i la digitalització, amb oficines a Barcelona, Madrid i Bogotà. El 2014 van constituir Optimist Capital, per invertir diners, temps, agenda i experiència en projectes de base tecnològica.

 

Triat el 2013 i el 2014 pel diari El Mundo com un dels 25 espanyols més influents a internet, i premiat per la patronal catalana Foment com el millor conferenciant del 2010.

 

 

Miquel Curanta Girona

Director del TR3SC

 

 

 

 

Llicenciat en comunicació audiovisual i màster en direcció de màrqueting i comunicació.

‪Professional dels mitjans audiovisuals i de la gestió cultural. Transformador de projectes que fidelitzen audiències.

 

Ha desenvolupat gran part de la seva activitat professional vinculat al món de la ràdio. Després de passar per emissores com Cadena SER Girona, el Grup Flaix, Ona Catalana i Cadena SER Barcelona, arriba al Club TR3SC l’any de la seva fundació per encarregar-se de l’àrea de música del club.

 

Paral·lelament a la seva activitat principal, és membre fundador d’Acció per la Divulgació Cultural de Catalunya (associació cultural creada per difondre la llengua, la cultura i les tradicions de Catalunya a través dels mitjans audiovisuals), fundador de l’emissora Ràdio Capital i responsable de diverses iniciatives en el sector audiovisual per a la normalització de l’ús de la música en català als mitjans de comunicació.

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?