Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Hist˛ric agenda > La web 3.0 i el mÓrqueting m˛bil

Hist˛ric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Doc Montse Pe˝arroya

V═DEOS DE L'ACTIVITAT

La web 3.0 i el mÓrqueting m˛bil (part 2)

La web 3.0 i el mÓrqueting m˛bil (part 3)

La web 3.0 i el mÓrqueting m˛bil (part 4)

La web 3.0 i el mÓrqueting m˛bil (part 5)

DIGITAL MEDIA

SEMINARIS

La web 3.0 i el mÓrqueting m˛bil

9 mar 2016 09:00-14:00   Arts Santa M˛nica

Objectiu: Capacitar l’alumne perquè entengui el funcionament del màrqueting mòbil i sigui capaç de mesurar la maduresa de la seva empresa per començar a treballar amb aquesta nova tècnica.

 

 

  1. COM S’ESTÀ DESENVOLUPANT EL MÀRQUETING PER A DISPOSITIUS MÒBILS: analitzarem l’estat actual de la implantació d’aquest tipus de tecnologia i la seva evolució.
  2. QUINS TIPUS D’APLICACIONS HI HA AL MERCAT: veurem diferents nivells d’integració amb el nostre lloc web.
  3. COM PODEM CONTROLAR EL MÀRQUETING MÒBIL DES DEL NOSTRE GOOGLE ANALYTICS: explicarem les noves funcionalitats de Google Analytics per controlarels usuaris que naveguen pel nostre lloc web des de dispositiusmòbils.
  4. COM ADAPTAR UN LLOC WEB PERQUÈ ES VEGI BÉ AL MÒBIL: veurem els diferents tipus d’adaptació i els diferents costos quepot tenir.
  5. COM FUNCIONA LA PUBLICITAT ALS MÒBILS: per mitjà de quines xarxes podem contractar aquest tipus de publicitati quan és convenient fer-ho.
  6. LA CONNEXIÓ ENTRE EL MÒBIL I EL CARRER: veurem què són, com funcionen i com podem crear codis bidimensionals(QR i Datamatrix) per facilitar informació o per connectarelements del carrer amb el nostre lloc web.
  7. LA REALITAT AUGMENTADA: què és, com funciona i com la podríem aplicar. Veurem tambécom estan evolucionant els dispositius mòbils.

 

 

PONENT

 

 

 

Montserrat Peñarroya

Ha estat sòcia fundadora i directora general de l'empresa Comercio Digital, S.A. que pertany al Grup Intercom (creadors d'Infojobs, Softonic, eMagister, etc.). També ha estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades amb Internet. És professora de Marketing Digital i d'eBusiness en Màsters i Postgraus de diverses universitats: UAB (Escola de Postgrau i Escola Universitària de Turisme i Hosteleria), UPF - ESCI, Universitat de Barcelona i també imparteix classes a la Universitat Politècnica de València, la Universitat de Girona, La Salle, La Cambra de Comerç de Barcelona ACC1Ó, ICEC - SDE i l'Agència Catalana de Turisme, entre altres.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
CrŔdits: Programaciˇ web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?