Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Level up: accés a fires per a empreses de videojocs.

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SEMINARIS

Level up: accés a fires per a empreses de videojocs.

6 nov 2018 16:00-19:00   Canòdrom-Parc de Recerca Creativa

 

Level 1-2: L’abecé de les fires de videojocs

 

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), mitjançant el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i l’Àrea de Cultura Digital, organitza tres sessions formatives adreçades a les empreses del sector del videojoc.

 

El del videojoc és un sector que depèn en gran mesura de la difusió, distribució i venda als mercats estrangers, per la qual cosa la internacionalització de les empreses és un objectiu prioritari en el seu procés de consolidació. En aquest sentit, tenir un bon pla de negoci i un pla de màrqueting adaptat a les seves necessitats, dominar les eines de comunicació i conèixer les especificitats de les fires del sector són aspectes clau que les empreses han de tenir en compte.

 

Aquestes sessions formatives s’adrecen a desenvolupadors, productors, responsables de comunicació, gestors i, en general, qualsevol professional del sector dels videojocs que tingui la responsabilitat d’elaborar i portar a terme els plans d’empresa i de màrqueting del seu estudi i defensar el projecte davant d’inversors i publishers.

 

 

PROGRAMA

 

Level 1-2: L’abecé de les fires de videojocs

Per què és important la presència del vostre estudi a les fires i als esdeveniments especialitzats en videojocs? Com heu de planificar la vostra presència abans, durant i després d’anar-hi?

Treballarem la importància de seleccionar les fires en què volem presentar els nostres projectes, de definir la nostra audiència i de com fer la preparació de la fira, a més d’altres qüestions pràctiques que ens ajudaran en l’èxit de la nostra missió.

 

1. Anar a fires

 • Objectius
 • Pressupost
 • Partners

2. Les fires

 • Espanya
 • Resta d'Europa
 • Amèrica
 • Àsia

3. L'estand

 • Composició
 • Extres
 • Recomanacions

4. Altres

 • Premsa
 • Altres consideraciones

 

Formador

 

 

 

 

Ramon Nafria

Està relacionat professionalment amb el món del videojoc des del 1999. Mentre cursava la carrera d’informàtica de sistemes va començar a escriure en mitjans especialitzats i encara no ha parat. El 2002 va entrar al món del desenvolupament col·laborant amb l’empresa Nerlaska Studio en tasques de disseny i producció. Des de llavors, ha treballat en empreses com Gameloft, Digital Legends, EnjoyUp Games o Blit Software, fins que va crear la seva pròpia empresa el 2011, anomenada A Crowd of Monsters. També ha col·laborat com a productor i dissenyador amb altres empreses, com ara Abylight Studios, U Play, Orenji Games o Byte 4 Games. A més, va fundar la primera associació de desenvolupadors de videojocs espanyols (Associació de Desenvolupadors d’Oci Interactiu Digital, DOID) l’any 2007 i ha impartit classes en centres formatius com l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI), el TecnoCampus o la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). 

 

Level 1-3: Estratègies comunicatives. Taller de pitching

20 de novembre

 

Una setmana abans de l’inici de l’edició del 2018 de la Barcelona Games World, els membres de les empreses inscrites a l’estand de la Generalitat de Catalunya podran participar en una última sessió pensada perquè aprofitin al màxim la seva presència a la fira. El llenguatge no verbal o les estratègies per adreçar-se a un publisher i a un inversor seran alguns dels temes que es tractaran en una sessió fonamentalment pràctica.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?