Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > OFFF, Festival Internacional de la Cultura, l'Art i el Disseny Digital de Barcelona

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
DIGITAL MEDIA

FESTIVALS

OFFF, Festival Internacional de la Cultura, l'Art i el Disseny Digital de Barcelona

28 mai 2016 --:-----:--   Museu del Disseny de Barcelona

El Departament de Cultura, juntament amb l’SDE, col·labora amb l’OFFF, Festival Internacional de la Cultura, l'Art i el Disseny Digital, que enguany celebra la 16a edició els dies 26, 27 i 28 de maig al Disseny Hub Barcelona després d’una ruta itinerant per diferents ciutats del món sota el segell OFFF on Tour.

 

L’OFFF va néixer com una trobada entre amics i amants de la cultura digital amb l’objectiu d’establir sinergies i compartir les noves tècniques de la indústria de l’art i el disseny digital entre companys de la mateixa professió. A dia d’avui, l’OFFF s’ha convertit en l’aparador internacional de les tendències més avantguardistes en els camps del disseny gràfic, els efectes especials en cinema, els vídeos musicals, la fotografia, la publicitat i l’art editorial.

 

HORARI I ESPAI

Dies 26, 27 i 28 de maig, d’11.30 a 21.30 hores

Museu del Disseny de Barcelona

Plaça de les Glòries Catalanes, 38, 08018 Barcelona


PROGRAMA

 

Amb setze anys de trajectòria dilatada, el format del festival manté la seva essència més pura: un programa de conferències acurat i extens a càrrec dels artistes més influents del món, que pugen dalt de l’escenari per explicar el procés creatiu dels projectes que encara no han sortit a la llum.

 

PONENTS

 

L’OFFF connecta el talent emergent de casa nostra amb les figures internacionals més rellevants en aquest àmbit. Entre la cinquantena de ponents, enguany trepitjaran els escenaris artistes de la talla de Carl Sprague, reconegut il·lustrador i responsable del grafisme de dues pel·lícules guardonades amb un Oscar, The Grand Budapest Hotel i12 anys d’esclavitud. També destaca la presència dels oscaritzats Gavin Strange i Merlin Crossingham, d’Aardman Studio, responsables de films com Wallace & Gromit o Chicken Run, evasió a la granja.Entre els talents catalans i espanyols, val la pena esmentar Javier Jaén,dissenyador gràfic que centra la seva activitat professional en les il·lustracions editorials, el disseny de portades de llibres i la comunicació cultural. Ha treballat per al The New York Times, la revista TIMEThe Washington Post o National Geographic, entre d’altres. També participaran al festival Carla Cascales, il·lustradora independent centrada en el disseny editorial, la tipografia, el packaging i la fotografia, Andoni Beristain i Córdova Canillas.


Consulteu aquí tots els detalls del programa.

 

 

INSCRIPCIONS

Tot i que les entrades per a l’OFFF estan exhaurides, gràcies a aquesta col·laboració, l’SDE ofereix un paquet de 20 entrades per al dissabte 28 de maig amb un 60% de descompte sobre el preu de l’entrada (preu reduït: 20€). Hi podrà optar màxim una persona per empresa. Els interessats podeu inscriure-us a la sessió i en breu rebreu, al vostre correu, més informació sobre la recollida de les entrades.

 

 

Sessions en anglès sense interpretació simultània.

 

 

Una iniciativa de: 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?