Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Posicionament internacional als cercadors

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

material Sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
DIGITAL MEDIA

TALLER

Posicionament internacional als cercadors

30 set 2015 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango

En aquest seminari s'establiran les bases per a la creació d'una estratègia de posicionament als cercadors des de dos punts de vista: d'una banda  la publicitat de pagament per clic (SEM) i, de l'altra,  el posicionament natural i orgànic (SEO). Totes aquestes estratègies parteixen des del punt de vista d’una empresa internacional que vol promocionar-se als països de destinació d’exportació, i incloure també la seva planificació, l'estratègia, la configuració i el seguiment.
 
En acabar d’aquest seminari, els assistents tindran els coneixements per a aparèixer en un cercador quan un client potencial busqui el seu producte, en qualsevol idioma i en qualsevol país del món.
 

 

Atenció: per poder assistir al taller també és imprescindible portar l'ordinador portàtil amb dispositiu Wi-Fi i cable  d'alimentació.

 

Aforament limitat: 1 persona per empresa o entitat. 45 places disponibles.

 

PONENT

 

Víctor de Francisco.Va ser el primer professional autoritzat per Google per impartir els seminaris oficials d'AdWords a Espanya (2007-Google AdWords Seminar Leader), i n'és professional autoritzat des de l'any 2005. Llicenciat en ciències empresarials, especialitat de gestió internacional. Màster en finances i màster en gestió d'Internet per l'Institut Català de Tecnologia (ICT). És professor de cursos i seminaris de comerç internacional i màrqueting internacional relacionats amb el món d'Internet, en més de 30 organismes, com ara cambres de comerç, patronals i universitats (com la Universitat de Barcelona,UB), o l'Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI).

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?