Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Presentació de la convocatòria d'ajuts per a projectes culturals de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
INTERNACIONALITZACIÓ

SESSIÓ

Presentació de la convocatòria d'ajuts per a projectes culturals de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània

9 jul 2021 09:30-12:30   EN LÍNIA

L’Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM) segueix posant els seus ciutadans al centre de la seva acció per a un territori resilient i sostenible. Aquest any, l’EPM llança la seva convocatòria de projectes culturals #APC21. Els fons aportats pels seus membres –la Regió d’Occitània / Pirineus-Mediterrània, que actualment n’assumeix la presidència, la Generalitat de Catalunya i el govern de les Illes Balears– donen suport al desenvolupament del patrimoni euroregional en totes les seves formes.

 

Sessió informativa el divendres 9 de juliol de 2021, de 9.30 a 12.30h. (Sessió en línia amb servei de traducció del francès)

 

Programa

09.30 a 09.45 h

 

Benvinguda i presentació institucional de la jornada a càrrec de Jordi Foz Dalmau, Secretari General del departament de cultura de la Generalitat de Catalunya, de Catalina solivellas,  directora general de Cultura de les Illes Balears i d'Emanuela  Afeundulis, responsablede cooperacions europees d'Occitània / Pirineus-Mediterrània i del director de l’Euroregió, i de Xavier Bernard-Sans, director de l’Euroregió.

09.45 a 10.15 h

 

Presentació de la convocatòria de projectes Cultura Euroregió 2021 a càrrec de Lorena Abelenda, tècnica de Cultura i Turisme de l’Euroregió Pirineus Mediterrània. 

10.15 a 10.45 h

 

 

 

Tres exemples de bones pràctiques de convocatòries anteriors:

  • Occitània: Nord Sud Films _ “CINEMA A LA FRONTERA
  • Catalunya: IDENSITAT – “ART ⇆ T” Art i territori. 
  • Illes Balears: Associació d’Amics del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera - “INTERMEDIT

11.00 a 12.30 h

 

 

 

Sessions d’assessorament.

Experts de cada territori, organitzats en diferents sales de la plataforma Zoom, donaran resposta a les preguntes dels assistents sobre qüestions concretes dels sector cultural del seu territori, assessorament per a la cerca de socis, etc.

  • OCC: Occitanie film; Occitanie livre et lecture; CIRDOCC.
  • CAT: ICEC a Brussel·les i París.
  • IB: IEB (Institut d’estudis Baleàrics)

Informació d'interès de la convocatòria de projectes culturals #APC21

 

Què? Totes les disciplines i expressions artístiques dels sectors cultural i artístic: creació, producció, desenvolupament, difusió, valorització i promoció del patrimoni.

 

Qui? Socis provinents de cadascun dels 3 territoris membres de l'Euroregió. 

 

Quant? 125.000€ a repartir entre els projectes seleccionats. Finançament euroregional màxim: 60% del pressupost total de cada projecte finançat, dins del límit de 25.000€ per projecte com a màxim.


Terminis? El dia 9 de setembre de 2021, data límit de presentació dels dossiers per a la candidatura administrativa, abans de l’examen del dossier detallat a la segona fase, que s’acabarà el 23 de setembre de 2021.

 

Més informació? Reglament disponible a:                                                                                                                                   https://www.euroregio.eu/wp-content/uploads/APC-2021_CONVOCATORIA_CAT_Versio_Final-2.pdf  

 

En un context resultant d’una situació sanitària excepcional, l’Euroregió ajuda el sector cultural a innovar tot promovent les llengües euroregionals i les noves cultures. Donarà prioritat als projectes que treballin sobre temàtiques d’igualtat de gènere, mobilitat dels artistes, joves creadors, digitalització de continguts artístics, activitats destinades a la inclusió de grups de la societat amb major risc d’exclusió per motius sanitaris o socioeconòmics, o les categories de professionals de la cultura més exposats a la precarietat a causa de l’actual crisi sanitària.

 

Una proposta de 

 

      

 

 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?