Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Presentació de la convocatòria de subvencions per ampliar i diversificar l’oferta cultural en àrees no urbanes amb càrrec als fons Next Generation de la Unió Europea

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Presentació de la convocatòria de subvencions per ampliar i diversificar l’oferta cultural en àrees no urbanes amb càrrec als fons Next Generation de la Unió Europea

7 jul 2022 12:00-14:00   EN LÍNIA

 

El Departament de Cultura, de la mà de l'Institut Català de les Empreses Culturals, dins el marc de les jornades informatives sobre la línia d'ajuts per ampliar i diversificar l’oferta cultural en àrees no urbanesorganitza aquesta sessió específica adreçada a les empreses i associacions d'empreses del sector cultural i creatiu. És una iniciativa de la Unió Europea que, en el marc dels fons Next Generation, té per objecte dinamitzar l’activitat cultural en àrees no urbanes.

 

En concurrència competitiva, poden optar a la subvenció projectes i activitats culturals que s'hagin de desenvolupar al medi rural, és a dir, a municipis amb una població inferior a 30.000 habitants i una densitat inferior a 100 habitants per km2.

 

Es finançaran els projectes i activitats que representin una contribució rellevant i significativa a l’ecosistema cultural del territori i, en particular les activitats i projectes que estiguin relacionats amb:

  • Esdeveniments, espectacles artístics o culturals, festivals, exposicions, cicles, circuits, fires i mercats i altres activitats i productes culturals similars que abastin qualssevol dels àmbits de la cultura.
  • Projectes gestionats per agents articuladors, laboratoris d’idees, iniciatives transdisciplinars o agrupacions transectorials que afavoreixin l’experimentació, la investigació i la innovació cultural en el territori.
  • Activitats de formació, incloses les activitats extraescolars, transferència i mediació artística i cultural. S’hi inclouen aquelles que fan ús de les noves tecnologies.

 

 

PROGRAMA

 

12h00 Benvinguda institucional a càrrec d'Edgar Garcia, director en funcions de l’Institut Català de les Empreses Culturals


12h10 Presentació general a càrrec de Josep Vives, director general de Promoció Cultural i Biblioteques


12h25 Presentació de la línia de subvencions per ampliar i diversificar l’oferta cultural en àrees no urbanes a càrrec de Francesc Vilaró, cap del Gabinet Tècnic


13h15 Torn de consultes i preguntes (gestionades pel xat)

 

 

Logo Next Generation Catalunya

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?