Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Presentació de la línia de subvencions de diagnosis ambientals i d’accessibilitat

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentació línia diagnosis 2023

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
SOSTENIBILITAT AMBIENTAL

SESSIÓ INFORMATIVA

Presentació de la línia de subvencions de diagnosis ambientals i d’accessibilitat

13 mar 2023 10:00-11:15   En línia

L'objecte d'aquesta línia és la concessió de subvencions per realitzar diagnosis d’empreses o entitats, o de projectes, dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, l'editorial, la música, l'audiovisual i de la cultura digital, en dues modalitats: ambiental i d’accessibilitat.

 

S’entén per diagnosi ambiental l’estudi genèric dels principals aspectes ambientals que afecten els processos i pràctiques de les empreses o dels seus projectes (consums d’aigua, d’energia, producció i gestió de residus, mobilitat, etc.), com a fase prèvia i necessària per poder fer, posteriorment, els plans o estudis de caràcter més específic per millorar la gestió de la sostenibilitat ambiental i reduir la petjada de carboni.

 

S'entén per diagnosi d’accessibilitat l’estudi genèric de les principals necessitats i dels punts forts de les empreses, entitats o dels seus projectes, en accessibilitat comunicativa, física, de continguts, d’activitats i de serveis i les seves campanyes de difusió. La diagnosi serà la base dels plans o estudis d’accessibilitat de caràcter més específic, que elaboraran i planificaran les propostes de millora per adequar-se a la Llei 13/2014, de 30 d’octubre, d’accessibilitat.

 

En aquesta sessió us informarem de les modalitats i especificitats d'aquest ajut i compartirem l'experiència d'una empresa sol·licitant i una empresa consultora, quin ha estat el punt de partida, com s'ha desenvolupat el procés de treball i quins han estat els resultats finals.

 

Aquesta línia és un dels instruments de suport que preveu el Pla_C* Cultura pel Clima, el pla de sostenibilitat ambiental de l’ICEC adreçat a les empreses del sector cultural. Enguany compta amb la participació de l’Àrea de públics de l’ICEC, encarregada de les polítiques d’accessibilitat.

 

Podeu demanar l'ajut de diagnosi AQUÍ del 14 de març al 13 d'abril

 

PROGRAMA

 

10:00h-10:10h  

 

 

Benvinguda a càrrec d’Àlex Pi, director de l’Àrea de Desenvolupament i Transformació Empresarial, de Sílvia Duran, directora de l’Àrea de Públics de l’ICEC

10:10h-10:30h 

 

Presentació de la línia de subvencions a càrrec de Laia Sanahuja, responsable del Pla de sostenibilitat ambiental de l’ICEC

10.30h-10.45h

 

 

 

Experiència de diagnosi ambiental 

 

Laura Arau, coordinadora de Fira Literal i Montse Gomà, responsable de projectes d’Anthesis Lavola

10.45h-11.00h

 

Explicació del model d’accessibilitat, a càrrec de Francesc Lluch de la consultoria Agils Comunicació i Marta Cardona de la consultoria AiA

11.00h-11.15h Torn de preguntes

 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?