Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Presentació de la línia de subvencions de diagnosis ambientals

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentació Diagnosi Ambiental

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
SOSTENIBILITAT AMBIENTAL

SESSIÓ INFORMATIVA

Presentació de la línia de subvencions de diagnosis ambientals

24 mai 2022 13:00-13:45   EN LÍNIA

L'objecte d'aquesta línia és la concessió de subvencions per realitzar diagnosis ambientals d’empreses o entitats, o de projectes, dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, l'editorial, la música, l'audiovisual i de la cultura digital.


S’entén per diagnosis ambiental l’estudi genèric dels principals aspectes ambientals que afecten els processos i pràctiques de les empreses o dels seus projectes (consums d’aigua, d’energia, producció i gestió de residus, mobilitat, etc.), com a fase prèvia i necessària per poder fer, posteriorment, els plans o estudis de caràcter més específic per millorar la gestió de la sostenibilitat ambiental i reduir la petjada de carboni.


En aquesta sessió us informarem sobre les especificitats d'aquest ajut, que és un dels instruments de suport que preveu el Pla_C* Cultura pel Clima, el pla de sostenibilitat ambiental de l’ICEC adreçat a les empreses del sector cultural.


PROGRAMA


13.00 - 13.20 h  Benvinguda i presentació de la línia de subvencions de diagnosis ambiental a càrrec    d’Edgar Garcia,  director de l’Àrea de Desenvolupament i Transformació Empresarial i de Laia Sanahuja, responsable del Pla de sostenibilitat ambiental de l’ICEC.


13.20 - 13.30 h  Explicació del model de diagnosi ambiental, a càrrec de Montse Gomà, responsable de projectes d’Anthesis Lavola

 

13.30 - 13.45 h  Torn de preguntes

 

 

 

 

Enllaç al tràmit

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?