Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Prevenció de violències masclistes i lluita per la igualtat d’oportunitats a les entitats i organitzacions d’arts escèniques: abordatge i resposta

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Prevenció Lluites masclistes

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Prevenció de violències masclistes i lluita per la igualtat d’oportunitats a les entitats i organitzacions d’arts escèniques: abordatge i resposta

16 nov 2023 10:00-13:00   En línia

Les associacions d’arts escèniques AADPC (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya), APDC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya), TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics), AGT (Associació Gironina de Teatre), APCC (Associació de Professionals de Circ a Catalunya) i l’APGCC (Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya), en col·laboració amb l’SDE (Servei de Desenvolupament Empresarial), presenten dues sessions en línia sobre com abordar les agressions i les violències sexistes en l’àmbit de les arts escèniques i els seus projectes professionals:

1. Lluita contra les violències sexistes en l’àmbit de les arts escèniques (9/11/2023)

2. Prevenció de violències masclistes i lluita per la igualtat d’oportunitats a les entitats i organitzacions d’arts escèniques: abordatge i resposta 

 

 

Aquesta segona sessió és una activitat participativa en què es treballarà el posicionament ètic de les entitats sobre l’assetjament sexual i per raó de sexe, amb una explicació sobre els procediments que cal dur a terme per tal de garantir una resposta efectiva, tenint en compte les mesures de prevenció.  

 

Sessió adreçada a totes les professionals del món de les arts escèniques, posant especial atenció en les companyies i equipaments o entitats.

 

Objectius

  • Aproximar-nos al marc legal existent per a la prevenció i intervenció per fer front a les desigualtats entre homes, dones i persones no-binàries en l’entorn laboral.
  • Conèixer les diferents eines i mesures que existeixen per combatre i erradicar la desigualtat i la discriminació de gènere en l’àmbit laboral.
  • Conèixer eines en l’àmbit laboral per prevenir l’assetjament sexual, per raó de sexe, per orientació sexual o identitat o expressió de gènere, i intervenir-hi.

 

PROGRAMA

 

10.00-10.05 h Benvinguda institucional
10.05-13.00 h Activitat conduïda per Raquel León, Barabara Educació

 

 

 FORMADORA

 

 

 

 

Raquel León
Sòcia fundadora de Barabara Educació SCCL i responsable pedagògica. Executive coach per l’Escola Europea de Coaching (EEC).
Especialista en la direcció de projectes de caràcter social i educatiu. Fundadora del projecte TIC internacional Connectant mons d’Intermón Oxfam. Especialista en la gestió, direcció, formació i lideratge d’equips multiculturals de voluntariat i de professorat. Amb una llarga trajectòria professional en formació docent, cooperació i educació pel desenvolupament, també disposa d’una llarga experiència en la facilitació i dinamització de processos participatius i d’empoderament amb perspectiva de gènere interseccional. 

 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?