Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Primavera Pro 2018 (30 Maig - 3 Juny)
COL·LABORACIONS EXTERNES
30-05-2018, 03-06-2018 / FESTIVALS:

Primavera Pro 2018 (30 Maig - 3 Juny)

 

Primavera Pro és el punt de trobada global per a la indústria musical actual. Al llarg de l'any ofereix una finestra oberta a les novetats i reptes d'una indústria en constant evolució, i durant la setmana de Primavera Sound aquest compromís culmina amb la celebració de la ja tradicional trobada internacional anual a Barcelona. Allà, durant 5 dies es dirimeix el present i futur de la indústria musical amb els experts més rellevants, desenes de grups emergents, i totes les eines necessàries per als professionals de tot el món que assisteixen a la cita.

 

Adreçat a:

Professionals procedents del sector musical i sonor, així com professionals d'altres sectors propers, com ara el tecnològic, màrqueting, consultors, etc.

 

Com a entitat col·laboradora i amb l'objectiu que els professionals aprofitin al màxim aquesta oportunitat, l'SDE us ofereix:

 

A) Acreditació gratuïta per a les activitats diürnes del Primavera Pro. Abonament Day Pro Conference (*)

 

Accés a tota la programació de Primavera Pro, exclusiva per als professionals acreditats: conferències, panels, tallers, presentacions, així com la tercera edició dels congressos de sales de concerts i segells independents: CCCB. Barcelona

 

Consulta tota la programació del DayPro aquí.

 

(*) No inclou l'accés als concerts del Primavera Sound (Fòrum).

 

Inscriu-te via l'SDE al DayPRO Pass Conference, enviant un correu a sde.icec@gencat.cat indicant nom i cognom, empresa i DNI.  A partir del mes d'abril anireu rebent els links personals per gestionar el passi. 

 

 

B) Acreditacions Primavera Pro i Primavera Sound 2018 a un preu reduït (*)

 

Accés a tota la programació de PrimaveraPro, exclusiva per als professionals acreditats, i a totes les actuacions de Primavera Sound.

 

Preu reduït acreditació PrimaveraPro Basic 2018: 200€ (aquí)

Preu reduït acreditació PrimaveraPro Premium 2018: 350€ (aquí)

 

*Costos de distribució no inclosos en el preu de les entrades.

 

Màxim 25 acreditacions per cada modalitat. Per a qualsevol consulta, o si necessites informació addicional, si us plau, contacta amb pspro@primaverasound.com

 

C) Sopar inaugural PrimaveraPro 2018 (pendent d'informar)

 

 

+info:

pro.primaverasound.com

facebook.com/PrimaveraPro

twitter.com/PrimaveraPro

 

Organitzat per: 

 

FESTIVALS

Primavera Pro 2018 (30 Maig - 3 Juny)


Primavera Pro és el punt de trobada global per a la indústria musical actual. Al llarg de l'any ofereix una finestra oberta a les novetats i reptes d'una indústria en constant evolució, i durant la setmana de Primavera Sound aquest compromís culmina amb la celebració de la ja tradicional trobada internacional anual a Barcelona. Allà, durant 5 dies es dirimeix el present i futur de la indústria musical amb els experts més rellevants, desenes de grups emergents, i totes les eines necessàries per als professionals de tot el món que assisteixen a la cita

HORARI

30-05-2018, 03-06-2018. Horari no especificat

ESPAI

CCCB
Montalegre, 7 .
Barcelona 08003.
Veure mapa
Fes clic per tancar el mapa

Procés de sol·licitud d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?