Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Primavera Pro 2019 (29 maig - 2 juny)

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
COL·LABORACIONS EXTERNES

FESTIVALS

Primavera Pro 2019 (29 maig - 2 juny)

29 mai 2019 --:-----:--   CCCB

INSCRIPCIONS TANCADES!

 

Primavera Pro es convertirà en el epicentre de la indústria musical internacional mentre els principals grups del moment es donaran cita a Primavera Sound. Des de Primavera Pro, la trobada per a professionals de Primavera Sound, estem constantment pensant en la millor manera de reunir als representants més destacats del negoci de la música per a abordar els reptes que enfronta la indústria. La vostra participació suposa una peça fonamental de la nostra trobada i per aquesta raó ens complau oferir-vos una tarifa reduïda  per a les vostres acreditacions a Primavera Pro 2019.

 

Durant 5 dies la cita aglutina tot tipus d'activitats de caracter transversal, obertes a professionals acreditats, les quals van des dels debats a les sessions de networking, passant per conferències, tallers, mentoring sessions, showcases i recepcions, sempre amb l'objectiu d'enfortir el coneixement de la indústria i de contribuir a la seva transformació. 

 

Adreçat a:

Professionals procedents del sector musical i sonor, així com professionals d'altres sectors propers, com ara el tecnològic, audiovisual, màrqueting, consultors, etc.

 

Com a entitat col·laboradora i amb l'objectiu que els professionals aprofitin al màxim aquesta oportunitat, l'SDE us ofereix:

 

A) Acreditació gratuïta per a les activitats diürnes del Primavera Pro. Abonament Day Pro Conference (*)

 

 

Accés a tota la programació de Primavera Pro, exclusiva per als professionals acreditats: conferències, panels, tallers, presentacions, així com la quarta edició dels congressos de sales de concerts i segells independents: CCCB. Barcelona

 

Consulta tota la programació del Day Pro aquí.

 

(*) No inclou l'accés als concerts del Primavera Sound (Fòrum).B) Acreditacions Primavera Pro i Primavera Sound 2019 a un preu reduït (*)

Preu reduït acreditació Primavera Pro Basic 2019: 200€ aquí.
Preu reduït acreditació Primavera Pro Premium 2019: 350€ aquí.

Més informació sobre què inclou cada acreditació aquí.

Si us plau, tingueu en compte que hi ha una quantitat limitada d'acreditacions i aquestes podrien esgotar-se aviat degut a l'alta demanda. 

Per a qualsevol consulta, o si necessiteu informació addicional, si us plau, no dubteu en escriure'ns.(contacta amb pspro@primaverasound.com)


 

*Costos de distribució no inclosos en el preu de l 'entrada. 


+info:

pro.primaverasound.com

facebook.com/PrimaveraPro

twitter.com/PrimaveraPro

 
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?