Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Primavera Pro

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
COL·LABORACIONS EXTERNES

FESTIVALS

Primavera Pro

2 jun 2021, 4 jun 2021 --:-----:--  

Primavera Pro continua aquest 2021 fent-se accessible a escala global a través de l’streaming —com en l’edició anterior— i amb un punt neuràlgic presencial a la seva seu del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). En un 2021 en què s’ha limitat l’accés a la música en directe, les urgències culturals són més vigents que mai i se n’ha de continuar debatent en els escenaris físics i virtuals. Per aquest motiu, en la seva 12a edició, les jornades per a professionals del sector musical —que es desenvoluparan del 2 al 4 de juny—, connectaran els agents internacionals des de la seva plataforma en línia i també des de l’Auditori del CCCB, on tindran lloc les conferències i els showcases, oberts al públic de manera gratuïta, sempre complint les mesures de seguretat necessàries i les limitacions d’aforament.

 

Adreçat a:

Professionals procedents del sector musical i sonor, així com professionals d’altres sectors propers, com ara el tecnològic, l’audiovisual, del màrqueting i de la consultoria, entre d’altres.

 

 

Com a entitat col·laboradora i amb l’objectiu que els professionals aprofitin al màxim aquesta oportunitat, l’SDE us ofereix:

 

Acreditacions gratuïtes amb accés anual a les eines de networking, al contingut exclusiu de la plataforma en línia, a les propostes d’idees showroom i a l’hemeroteca audiovisual on estan penjades totes les conferències i els showcases. L’acreditació també assegura l’accés prioritari —amb reserva prèvia— a totes les activitats presencials, com els panels, concerts i els speed meetings, a més de permetre participar en el xat en directe amb els ponents i altres professionals acreditats durant les activitats en streaming.

 

Per obtenir l’acreditació, previament us heu d’inscriure AQUÍData límit d’inscripcions: divendres 21 de maig.  Un cop acreditats, Primavera Pro es posarà en contacte amb vosaltres per tal d’oferir-vos aquest accés prioritari a les activitats.

El programa de conferències es podrà seguir a través de la pàgina web https://www.onps.pro.

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?