Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > PRIMAVERA PRO EN LÍNIA - 21 al 24 de juliol

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
COL·LABORACIONS EXTERNES

FESTIVALS

PRIMAVERA PRO EN LÍNIA - 21 al 24 de juliol

29 jun 2020 --:-----:--  

La programació de taules rodones i converses convidarà a ponents i acreditats a aventurar-se i imaginar quines transformacions es produiran en el món de la música durant la nova dècada. Una època que ha començat a despuntar marcada per una pandèmia que no ha fet sinó accelerar els reptes i les oportunitats que comporta tota època de canvi. Els showcases, mentories, tallers i altres activitats habituals s'adaptaran a les possibilitats de l'entorn digital, oferint una experiència amb tots els signes d'identitat de Primavera Pro.

 

Adreçat a:

Professionals procedents del sector musical i sonor, així com professionals d'altres sectors propers, com ara el tecnològic, audiovisual, màrqueting, consultors, etc.

 

 

Com a entitat col·laboradora i amb l'objectiu que els professionals aprofitin al màxim aquesta oportunitat, l'SDE us ofereix:

 

Passis gratuïts específics per a accedir a tots els continguts en línia de Primavera Pro 2020, tant en viu com en diferit, així com a una zona privada de networking. El programa de conferències es podrà seguir a través de la  pàgina web. https://www.primaverasound.com/en/barcelona/primavera-pro

 

Per aconseguir l'acreditació us heu d'inscriure a aquesta activitat.  Data límit d'inscripcions: dilluns  29 de juny. Aforament limitat. 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?