Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Programa CREAmedia. Participa-hi!

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

COL·LABORACIONS EXTERNES

Programa CREAmedia. Participa-hi!

17 gen 2022, 13 feb 2022 --:-----:--   Almogàvers Business Factory

(Inscripcions del 17 de gener al 13 de febrer)

 

El  Departament de Cultura, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC, Barcelona Activa i la Fundació Catalunya Cultura (FCC)amb la col·laboració de Productores Audiovisuals de Catalunya (PAC), la Fundació Carulla i l’ESCAC llancen una nova edició del programa CREAmedia, que té com a objectiu promoure la creació d’empreses en el sector cultural i creatiu.

 

El CREAmedia és un programa creat per donar suport a la creació d'empreses del sector de les indústries creatives i culturals. Dissenyat com un itinerari a mida de les necessitats de les persones emprenedores, combina sessions grupals i sessions individuals, amb el suport i l'acompanyament de persones expertes en el sector.

 

El programa CREAmedia està dissenyat com un itinerari a mida de les necessitats de les persones emprenedores, combinant sessions en grup, on es treballen de manera conjunta totes les fases del procés emprenedor, i sessions individuals, on es pot aprofundir en cadascun dels projectes d’una manera personal a través de tutors i tutores i assessorament de persones expertes en el sector.

 

El programa comptarà amb un espai de treball a Almogàvers Business Factory, on els participants tindran 6 mesos per impulsar els seus projectes.

 

El període d’inscripció estarà obert del 17 de gener al 13 de febrer. Els projectes seleccionats seran citats per realitzar una entrevista i explicar el seu projecte amb més detall.

 

 Formulari d’inscripció AQUÍ

+ informació AQUÍ

 

CREAmedia és un programa de suport a projectes emprenedors dividit en 3 etapes que es van alternant per tal que les persones participants puguin validar el seu projecte i crear un full de ruta que els guiï en la posada en marxa de la seva empresa.

 

  • La primera fase (Bootcamp) tindrà una durada de cinc dies i es treballarà per definir i validar el model de negoci així com millorar les habilitats emprenedores de les persones participants.

 

  • La segona fase (Programa) consisteix en la incubació del projecte durant 6 mesos, on es disposarà d'un espai de treball gratuït. Les persones participants també rebran assessorament personalitzat, realitzaran tallers pràctics (workshops) i participaran de manera activa en una comunitat emprenedora on es desenvoluparan activitats per fomentar sinergies i cooperació amb l'objectiu de madurar i enriquir els projectes.

 

  • Per finalitzar el programa es farà un "Demo Day", on els projectes es presentaran davant d'un jurat format per persones expertes externes i per les entitats promotores, i on el millor projecte obtindrà un premi de 5.000 €. 

 

En col·laboració amb


 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?