Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Quina és la millor xarxa per a mi?

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentació Quina és la millor xarxa per a mi?

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
+ DIGITAL

SESSIÓ

Quina és la millor xarxa per a mi?

9 mar 2021 10:00-12:00   EN LÍNIA

 

Analitza el teu cas particular i descobreix quina xarxa o quines xarxes et funcionaran millor

 

No totes les xarxes serveixen per a tot ni per a tothom. Saps quina és o quines són les xarxes socials que funcionen millor per a tu? Ets a la xarxa o les xarxes  adequades? Cal ser presents a totes les xarxes? Com pots saber quina xarxa fa servir el teu públic objectiu? Ara que tot el nostre públic està més pendent que mai de les xarxes, és important tenir ben clar quines són les que ens interessen més.

 

En aquest curs respondrem aquestes preguntes que hem plantejat i aprendrem a definir una estratègia clara que dibuixi la nostra presència digital. Cada persona que assisteixi a aquesta sessió treballarà en el seu cas particular. Primer analitzaràs el teu cas individual, seguint una sèrie de paràmetres que tindrem en compte per obtenir la informació adequada. Tot seguit, analitzarem detingudament cadascuna de les principals xarxes, de manera quantitativa i qualitativa: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, etc. Amb tota aquesta informació, unirem dades i acabarem la sessió amb una resposta clara a la pregunta «quina és la millor xarxa per a mi»?

 

OBERTURA D'INSCRIPCIONS:  24/02 a les 10.00 h

 

CONTINGUTS

 

  • Hem de ser a les xarxes socials?
  • Beneficis i perills
  • Com triem les xarxes? Estratègia:
  1. Qui soc
  2. Objectius
  3. Públic objectiu
  4. Competència
  5. Temps
  6. Pressupost
  • Anàlisi de les principals xarxes
  • Conclusions pràctiques

 

 

Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.

 

FORMADORA

Sílvia Llombart

 

 

Docent i consultora en comunicació digital. Periodista especialitzada en internet des de 1997. Actualment imparteix classes de comunicació digital i xarxes socials en diverses administracions, empreses i mitjans de comunicació. Ha col·laborat fent formació amb el Col·legi de Periodistes, el Col·legi de Bibliotecaris i Barcelona Activa, així com amb diferents departaments de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, El 9 Nou, la Xarxa de Televisions Locals, etc. Paral·lelament, fa tasques de consultoria i assessoria en comunicació digital.

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?