Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SEMINARIS

REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona

17 nov 2012 10:30-14:00   Sala d'Actes del Museu del Port


El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i el REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona, convoquen els professionals de totes les branques del cinema perquè participin en aquesta jornada, que tindrà lloc dins del marc del Curs de Formació i Trobada Professional.


Per inscriure-t'hi envia un correu electrònic a info@festivalrec.com amb la referència SDE10:15 h. Arribada de participants


10:30 h. Presentació de la trobada a càrrec de Xavier Garcia Puerto, director del Festival.


10:45 h - 11:30 h. "Creació de projectes culturals en terreny advers" a càrrec de Jose Miguel Rodriguez, creador i soci principal de la plataforma Kifund, plataforma de crowfounding especialitzada en audiovisual i de Julio Lamaña, secretari general de la Federació Internacional de Cineclubs i CineSud.


En José i en Julio ens parlaran de la recerca de nous camins de finançament des del vessant de les activitats en col·laboració, l'aprofitament de recursos existents, l'expansió per al creixement sostenible o el desenvolupament del procomú en xarxes horitzontals. Analitzarem especialmente les plataformes de micromecenatge a través de l’experiència directe de KIFUND.


11:30 h - 11:45 h. Pausa-cafè


11:45 h a 12:30 h. "Com continuar el projecte si hi ha variacions en el pressupost original" a càrrec de Maja Milos, jove realitzadora de Belgrad. Amb "Klip", el seu primer llargmetratge, ha guanyat el Tiger Award a l'última edició del festival de Rotterdam, i Borja Cobeaga, guionista i director, una de les veus més destacades de la comèdia espanyola. Actualment està preparant el seu tercer llargmetratge "Fe de erratas" sobre el conflicte basc.


Mitjançant exemples, fruit de la seva pròpia experiència, la Maja i el Borja compartiran amb nosaltres què significa treballar amb diversos models de finançament i adaptar-se sense perdre creativitat i l'objectiu final del projecte.


12:30 h a 13:00 h. "Produïr -amb- la crisi",  a càrrec de Laufey Gudjonsdottir, directora de l'Icelandic Film Center.


La presència de la directora de l'Icelandic Film Center, ens ajudarà a comprendre l'explosió d'aquesta petita indústria, i els mètodes emprats per arribar a aquest alt índex de rendibilitat artística i de  visibilitat internacional. Sens dubte, un exemple a valorar i un bri d'esperança per a altres indústries nacionals que estan passant per dificultats.


13:00 h a 14:00 h. Taula rodona. Conversa amb tot els ponents de la jornada i interaccions amb el públic assistent. Modera: Xavi Garcia Puerto.

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?