Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > RESET 18 / Nous públics per a la cultura: hi ha algú?

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

JORNADA

RESET 18 / Nous públics per a la cultura: hi ha algú?

16 abr 2018, 17 abr 2018 --:-----:--   CaixaForum Barcelona

Des de l’any 2016, la Fundación Contemporánea i la Fundació "la Caixa" organitzen RESET, una trobada de professionals de la cultura on es plantegen nombroses preguntes sobre el món en què vivim. La nova edició serà els dies 16 i 17 d'abril de 2018 a CaixaForum Barcelona i hi participaran gestors culturals, programadors, productors i experts del sector cultural.

 

PROGRAMA 

 

En aquesta tercera edició, RESET 18 reflexiona en torn la pregunta Nous públics per a la cultura: hi ha algú? Aquest plantejament obre la porta a un debat  sobre la necessitat d'adaptar el llenguatge i la proposta de les arts a un món en constant canvi. No es busca una única resposta sinó que s'obre la porta a noves perspectives.  

 

Durant dos dies i al llarg d'un complet programa d'activitats que inclou presentacions, converses, assessorament i networking, RESET 18 consolida a Barcelona un espai per compartir experiències, trobar inspiració i debatre sobre el futur del sector cultural. Com està canviant tot? Qui té les respostes? Qui obre els camins i què passarà després? Són els quatre eixos de discussió sobre els quals professionals de diferents disciplines ens aproparan la seva visió.

 

CONSULTA L'AVANÇ DEL PROGRAMA AQUÍ 

 

PONENTS 

 

Entre d'altres: 

 

C.Tangana, músic i compositor | Robert Grima de Live Nation | Javier Lesaca de la George Washington University | Elvira Sastre, Poeta i traductora | Mario López de La Sexta | Roberto Salasde de Festival Autoplacer | Javier Olivares de El Ministeri del Temps | José Manuel Zapata, Tenor | Mireia Massagué de Gaudí Exhibition Center... I molts més! 

 

JORNADA ADREÇADA A

 

Perfils professionals vinculats a les institucions culturals públiques i a organitzacions culturals privades, professionals autònoms, emprenedors culturals, comunicadors de la cultura o estudiants de gestió cultural en tots els camps, des de les arts plàstiques fins a l’àmbit literari i editorial, les arts escèniques, la música, el cinema i l’audiovisual, els mitjans de comunicació cultural, el patrimoni, els espais culturals, les biblioteques o els videojocs.

 

 

COM M'HI INSCRIC?

 

Gràcies a aquesta col·laboració, l’SDE t’ofereix un 50% de descompte sobre el preu de les entrades del RESET 18.

 

Per inscriure-t'hi, omple el següent formulari. A la casella Tipus d'inscripció, s'ha d'escollir l'opció: Fundación Contemporánea/SDE, introduir el codi de descompte RESET18 i fer click a Aplicar. Una vegada introduïdes totes les dades, apareixerà el descompte reflexat. 

    

#Reset18

 

 

 

Una iniciativa de: 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?