Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > RESET 2019. Cultura és canvi. Inspira’t en el futur

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

JORNADA

RESET 2019. Cultura és canvi. Inspira’t en el futur

4 abr 2019, 5 abr 2019 09:30-18:00   CaixaForum

 

Des de l’any 2016, la Fundación Contemporánea i la Fundació "la Caixa" organitzen RESET, una trobada de professionals de la cultura on es plantegen nombroses preguntes sobre el món en què vivim. La nova edició serà els dies 4 i 5 d'abril de 2019 a CaixaForum Barcelona i hi participaran gestors culturals, programadors, productors i experts del sector cultural.

 

PROGRAMA

 

RESET 19 vol anticipar-se als canvis, oportunitats i desafiaments de futur en els diferents àmbits de la cultura i de la gestió cultural. En aquesta quarta edició, RESET 19 indaga en les motivacions que troba el públic per a consumir continguts culturals i els canvis que està experimentant, la capacitat dels gestors per a mesurar, analitzar i entendre aquests canvis i les estratègies i implicacions per a la renovació i innovació de l’oferta cultural.

 

Què mou al públic?Quines són les motivacions que troba el públic per a consumir continguts culturals? Es poden modelar els seus gustos? Som capaços de seguir la seva evolució i adaptar-nos a ella?

 

CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET AQUÍ 

 

PONENTS

 

Eduardo Lazcano, expert en comunicació, branding i planificació estratègica | Liz Perales, periodista i comissària de continguts RESET 19 | Alejandro Martínez Roig, director de continguts de Movistar+ | Marta Botet, Booktuber | Rafael Aranda, arquitecte | Fernando Sánchez-Cabezudo, director teatral | Belén Ortega, il·lustradora | Benjamí G. Rosat, periodista i comissari de The London Music Nights | Carmela Ríos, responsable de Noves Narratives en Unitat Editorial | Josep Maria Fontseré, soci fundador de Tallers Islados | Mikel González, director de viatges Món Amic | Joaquín Fuentes, fundador i gerent de Proyectfilm

 

 

JORNADA ADREÇADA A

 

Perfils professionals vinculats a les institucions culturals públiques i a organitzacions culturals privades, professionals autònoms, emprenedors culturals, comunicadors de la cultura o estudiants de gestió cultural en tots els camps, des de les arts plàstiques fins a l’àmbit literari i editorial, les arts escèniques, la música, el cinema i l’audiovisual, els mitjans de comunicació cultural, el patrimoni, els espais culturals, les biblioteques o els videojocs.

 

 

COM M'HI INSCRIC?

 

Gràcies a aquesta col·laboració, l’SDE t’ofereix un 50% de descompte sobre el preu de les entrades del RESET 19.

 

Per inscriure-t'hi, omple el següent formulari. A la casella Tipus d'inscripció, s'ha d'escollir l'opció: Fundación Contemporánea/SDE, introduir el codi de descompte RESET19 i fer click a Aplicar. Una vegada introduïdes totes les dades, apareixerà el descompte reflectit. 

 

Una iniciativa de: 

 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?