Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Start-ups creatives a Catalunya: el cas dels videojocs

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

Creative Startups Catalonia: the case of video games

DIGITAL MEDIA

JORNADA

Start-ups creatives a Catalunya: el cas dels videojocs

24 feb 2016 13:00-13:45   Fira de Barcelona, Palau 8, Sala Martin Cooper

El Departament de Cultura, a través de l’SDE, col.labora amb la tercera edició del 4YFN, un esdeveniment per a start-ups impulsat per la Mobile World Capital Barcelona en el marc del GSMA Mobile World Congress.

 

Objectiu:

Des de l’experiència de la incubadora Gamebcn i de les start-ups Big Imagination Games i Winko Games volem fer una panoràmica de l’emprenedoria en el sector del videojoc a Catalunya: el context, els mecanismes de suport i els reptes/perspectives de futur.

 

HORARI I ESPAI

Dimecres 24 de febrer, de 13:00h a 13:45 hores

Fira de Barcelona, Palau 8, Av. Maria Cristina, s/n, 08004 Barcelona (sala a determinar)

 

Gràcies a aquesta col·laboració, l’SDE t’ofereix un 50% de descompte sobre el preu de les entrades del 4YFN.

Quan et registris a la web indica el codi de promoció ICECGENCAT per aconseguir el preu del descompte.

 

Ponents:

 

Liam Patton, cofundador de Big Imagination Games

En Liam Patton va cofundar l'estudi Big Imagination Games l'any 2015, després de treballar 19 anys en el sector. Va començar en l'àmbit dels jocs per a mòbil i l'entreteniment digital l'any 1999 a Nokia Alemanya, on va exercir diversos rols i funcions, des de la gestió de productes fins a la relació amb els desenvolupadors, i va treballar en més de vint títols, tant de propietat intel·lectual original com d'Electronic Arts, Disney Interactive, Metro-Goldwyn-Mayer i produccions cinematogràfiques independents abans de passar al món empresarial.

 

Big Imagination Games és una start-up creada per professionals amb més de 15 anys d’experiència en la creació i publicació de jocs per mòbils per a empreses com Disney Interactive, Electronic arts, Universal Licensing, entre d’altres. L’empresa ha publicat el primer joc de puzles especialment dissenyat per a Apple Watch.

 

 

Pere Torrents, codirector de Gamebcn

En Pere Torrents ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en el sector mòbil com a fundador d'empreses exitoses i llocs de direcció en empreses líders com Gaelco Móviles, PlayerX, Zed i Softonic, on va supervisar el desenvolupament de productes i negocis i va tenir un paper decisiu en diferents processos de fusió i adquisició. També va participar en el desenvolupament i la posada en marxa d’'niciatives d'aprenentatge mòbil (m-learning) per a la GSMA.

 

Gamebcn és la incubadora de projectes de videojocs de Barcelona que neix per professionalitzar equips de desenvolupament de jocs sorgits, principalment, dels cursos de formació universitària. El programa Gamebcn està promogut per l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, Caixa Capital Risc i Incubio, amb la col·laboració de Barcelona Activa com a Strategic Partner.

 

 

Jean-Laurent Wotton, cofundador i CEO de WINKO Games

Abans de fundar WINKO Games, Jean-Laurent Wotton va treballar per a empreses de tecnologia i empreses emergents de ràpid creixement, com ara Social Point, on va fer de director de Riscos; Badoo (una aplicació de cites amb 300 milions d’usuaris), on va ocupar el càrrec de director de Màrqueting de Resultats, o Google, on va treballar de cap d’enginyer de Vendes d’Europa, l’Orient Mitjà i l’Àfrica. És, així mateix, assessor d’algunes empreses de tecnologia emergents, i assessora aspirants a emprenedors a ESADE Business School.

 

Winko Games és una start-up creada per i per a jugadors hardcore que, abans de fer el primer joc, ja han rebut finançament internacional de les empreses responsables d’èxits com Supercell, Unity o Omnidrone.

 

 

 

Moderació a càrrec de Marisol López, directora de l’Àrea Digital de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals)

 

Per veure el programa complet entra a:  https://4yfn.com/programme

 

*Sessió en anglès sense traducció simultània

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?