Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Tabakalera, un referent de la cultura contemporània

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

Tabakalera, un referent de la cultura contemporània

MÀRQUETING I COMUNICACIÓ

SESSIÓ INFORMATIVA

Tabakalera, un referent de la cultura contemporània

5 oct 2017 13:15-14:15   Museu de la Tècnica (Llotja Professional)

El Departament de Cultura,mitjançant el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), col·labora a les jornades professionals que organitza la 20a Fira Mediterràniade Manresa amb una proposta informativa sobre Tabakalera,Centre Internacional de Cultura Contemporània de Sant Sebastià.

 

 

Tabakalera, després de 90 anys sent una fàbrica de tabacs, l’any 2015 va reobrir les portes reconvertida en un centre de creació contemporània. El seu objectiu és fomentar i difondre la creació contemporània per mitjà de serveis i activitats. A més d’un projecte cultural, Tabakalera també és un ecosistema cultural format per institucions públiques, com el Festival de Cine de Sant Sebastià, la FilmotecaVasca, l’Instituto Vasco Etxepare, Zineuskadi o la Fundación Kutxa, i per iniciatives privades. Així doncs, l’edifici acull diversos usos, iniciatives i agents amb el projecte cultural com a eix vertebral.

 

 

Ponent

Nere Lujanbio Zugasti(Hernani, 1979) és llicenciada en Història de l’Art per la Universitat del País Basc. Després de col·laborar com a crítica d’art en diverses publicacions, l’any 2007 va passar a formar part de l’equip de comunicació de Tabakalera i des de l’any 2011 és responsable de Comunicació i Premsa del centre i coordinadora de les publicacions. 

 

En col·labotació amb

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?