Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Taller de WordPress I, II i III

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

WordpressI
WordpressII
WordpressIII

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
TRANSFORMACIÓ DIGITAL

TALLER

Taller de WordPress I, II i III

19 oct 2017, 26 oct 2017, 9 nov 2017 09:00-14:00   ESCI (Escola Superior de Comerç Internacional)

En aquest taller veurem com funciona el gestor de continguts més utilitzat pels dissenyadors web per crear llocs web corporatius. Durant els tres dies que dura el curs veurem com s’activa aquest gestor que ja està preinstal·lat en el nostre allotjament web, com es creen les pàgines, com s’instal·la i es configura una plantilla amb disseny professional, com hauria de ser un «qui som», un «què fem», un catàleg de productes, etc., i quines extensions (plugins) cal instal·lar per millorar-ne la rendibilitat i el posicionament.

 

WordPress I sessió (19.10.17)

 

Donarem d’alta la plataforma de proves per disposar d’allotjament web, i hi instal·larem el WordPress. Tot seguit començarem a treballar en la construcció del web, explicant el funcionament de WordPress des de zero. Crearem les pàgines principals. Aprendrem a gestionar el contingut multimèdia al nostre lloc web. Entendrem el funcionament de les entrades de blog i els motius pels quals és recomanable que un lloc web corporatiu en disposi per millorar el seu posicionament natural.

 

WordPress II sessió (26.10.17) 

 

Veurem com es configura una plantilla per donar diferents aparences al nostre lloc web. Tots treballarem amb la mateixa plantilla per tal que els alumnes es familiaritzin amb l’eina. Veurem els plugins més interessants per personalitzar el nostre web, com ara el formulari de contacte, el traductor multilingüe, etc.; els ginys (widgets) per completar la barra lateral (sidebar) i el peu de pàgina (footer), i com incloure funcionalitats extres, etc.

 

WordPress III sessió (09.11.17)

 

Aplicarem tècniques per millorar el posicionament natural en cercadors (SEO) en un WordPress, i aprendrem a instal·lar Google Analytics per tenir en compte aspectes bàsics d’analítica web i com registrar-se a Google Search Console (webmasters) per millorar la comunicació del web amb Google. Aprendrem a gestionar l’allotjament des d’un sistema d’FTP en casos d’urgència.

Taller adreçat a professionals del sector cultural i creatiu que tinguin un projecte web en fase de desenvolupament.

 

 

PREINSCRIPCIÓ I PAGAMENT

 

El taller té una durada de 15 hores, repartides en 3 sessions, i és de pagament. El preu és de 35 € en total (és a dir, inclou les 3 sessions).

 

Una vegada feta la preinscripció*, rebreu un mail amb les instruccions per efectuar el pagament del taller.

 

*La preinscripció no garanteix la plaça. Fins que no s’efectuï el pagament no es formalitzarà la inscripció.

 

L’aforament és limitat.

 

ATENCIÓ

 

Per poder assistir als tallers és imprescindible portar l’ordinador portàtil amb dispositiu Wi-Fi i cable d’alimentació.

 

També caldrà donar-se d’alta a la plataforma CDmon i portar el contingut (textos) i materials (imatges i/o vídeos) per avançat, per tal d’agilitzar les classes. 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?