Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > TALLER PRÀCTIC D’INICIACIÓ A INSTAGRAM. COMPARTINT EMOCIONS VISUALS

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
DIGITAL MEDIA

TALLER

TALLER PRÀCTIC D’INICIACIÓ A INSTAGRAM. COMPARTINT EMOCIONS VISUALS

2 des 2015 10:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango

 

Fa poc que us heu obert un perfil a Instagram? Voleu saber com funciona una xarxa social que ja té 300 milions d’usuaris al món i en voleu conèixer tots els detalls? En aquest taller descobrireu com podeu treure profit de la xarxa de moda en el vostre dia a dia i com us hi heu de moure per donar visibilitat al vostre projecte.

 

Objectius:

Conèixer les possibilitats que la xarxa social Instagram ofereix des del punt de vista tècnic i introduir-se, igualment, al protocol de relacions i la interacció que s’hi estableix, per tal de poder iniciar-hi una presència adequada.

 

Metodologia:

El taller serà eminentment pràctic i, durant aquesta sessió, adquirirem tots els coneixements, aplicant-los directament al perfil que gestionem.

 

Requisits mínims:

Tenir creat un perfil a Instagram i portar un smartphone o una tauleta amb connexió a Internet i amb l’aplicació instal·lada.

 

Capacitat limitada: 30 places disponibles.

 

Adreçat a: Qualsevol persona que treballi en o per a una empresa o projecte cultural i que vulgui aprendre afer servir Instagram com a eina de promoció i d’interacció.

 

 

1. Què és Instagram i per a què serveix

  • Repercussió.
  • Tipologia d’usuaris.
  • Comunitats d’instagramers.
  • Novetats en l’àmbit de la publicitat.

 

2. Funcionament tècnic

  • Com moure’s per l’aplicació: les diferents parts de la interfície.
  • Què cal fer per presentar de manera adequada el perfil.
  • Com editar una foto i penjar-la. Aprofundiment en les eines d’edició que ofereix.
  • Compartir les fotos en altres xarxes socials.

 

3. Protocol de relacions i interacció

  • Relacions amb la comunitat: el to de la xarxa.
  • Com s’utilitzen les etiquetes i les mencions.
  • Com fer seguidors i com saber a qui seguir.
  • Instagram Direct.
  • La importància relativa dels likes.

 

4. Dinamització a Instagram

  • Concursos, reptes i mencions.
  • Comptes i accions.

 

5. Gestió d’Instagram des d’un ordinador

  • El web d’Instagram.
  • Iconosquare i estadístiques.

 

Ponents

 

Rosa Comes. Gestora cultural i poeta. Llicenciada en filologia catalana i postgrau en teoria i estètica de l’art contemporani. Fa catorze anys que és tècnica de cultura a l’Administració pública (a l’Ajuntament de Tarragona i a la Generalitat de Catalunya), on s’ha especialitzat en l’acció cultural a Internet. Actualment és la responsable de la comunicació i la participació digitals a les àrees de Cultura, Festes i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, d’on en coordina l’estratègia 3.0 i desenvolupa el projecte d’art i patrimoni El Batec del Temps. En l’àmbit privat, és cofundadora de la comunitat oficial d’InstagramersTGN, de la qual exerceix de mànager des del 2011. Ha impartit classes de gestió cultural i Internet a la Biblioteca Pública de Tarragona, a la xarxa de centres cívics de la ciutat i a la Universitat Rovira i Virgili en màsters i postgraus relacionats amb les humanitats. http://evitoelverb.wordpress.com.

 

 

Albert Anguera. Mànager d’InstagramersTGN i gestor de continguts (community manager). D’ofici delineant, amb els anys ha canviat d’orientació laboral i s’ha especialitzat en la gestió de xarxes socials, especialment Instagram, a partir de la seva implicació en la comunitat oficial d’Instagramers de Tarragona i en empreses d’altres sectors. En aquest àmbit, a banda de la gestió de la xarxa, ha organitzat tot tipus d’accions participatives, com ara concursos, «instameets» o trobades, visites guiades o «instawalks», tallers fotogràfics... És creador i desenvolupador del projecte IgersMap, «el primer mapa del món creat per i per a instagramers», que s’ha implantat a Tarragona, Girona, Saragossa, Bilbao, Barcelona i Madrid. Ha impartit classes sobre Instagram a la Biblioteca Pública de Tarragona, a la xarxa de centres cívics de la ciutat i a la Diputació de Tarragona. http://animalde3potes.wordpress.com.";mso-ansi-language:CA;mso-fareast-language:CA;mso-bidi-language: AR-SA'> 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?