Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Hist˛ric agenda > Taller prÓctic de Facebook i Twitter

Hist˛ric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentaciˇ M. Pe˝arroya

V═DEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
DIGITAL MEDIA

TALLER

Taller prÓctic de Facebook i Twitter

15 mar 2017 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango

Com gestionar aquestes xarxes socials per treure’n el millor profit 

 

En aquesta sessió farem una petita introducció de l’estratègia a les xarxes socials i, tot seguit, ens centrarem en com funcionen Facebook i Twitter, quines aplicacions ens poden ser útils i com hem de gestionar la nostra reputació, dinamitzar la comunicació i organitzar concursos i promocions. L’objectiu final és oferir a les empreses participants un conjunt de bones pràctiques i coneixements sobre les funcions bàsiques d’aquestes dues xarxes.

 
OBJECTIUS 
Capacitar el participant perquè pugui gestionar la imatge de la seva empresa a les xarxes socials, així com treure'n el màxim profit.
 
METODOLOGIA
Treballarem a partir de bones pràctiques en comunicació a les xarxes socials, de manera que els alumnes les puguin aplicar immediatament en la comunicació de les seves empreses.
 
Taller adreçat a professionals de les empreses i entitats del sector cultural i creatiu responsables de màrqueting i responsables de la comunicació online.
 
Atenció: per poder assistir al taller és imprescindible portar un ordinador portàtil o una tauleta amb dispositiu Wi-Fi i cable d'alimentació.

 

Places limitades segons ordre d'inscripció. Només s’admetrà la inscripció d’una persona per empresa o entitat. 

 

 

FORMADORA

 

  

 Montserrat Peñarroya  @montsepenarroya 

 Ha estat sòcia fundadora i directora general de l'empresa Comercio Digital, S.A. que  pertany al Grup Intercom (creadors d'Infojobs, Softonic, eMagister, etc.). També ha  estat  CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades  amb Internet.  És professora de Marketing Digital i d'eBusiness en Màsters i    Postgraus de diverses  universitats: UAB (Escola de Postgrau i Escola Universitària  de Turisme i Hosteleria),  UPF - ESCI, Universitat de Barcelona i també imparteix    classes a la Universitat  Politècnica de València, la Universitat de Girona, La Salle, La  Cambra de Comerç de  Barcelona ACC1Ó, ICEC - SDE i l'Agència Catalana de  Turisme, entre altres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
CrŔdits: Programaciˇ web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?