Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Hist˛ric agenda > UPDATE MEDIA - 3

Hist˛ric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

MATERIAL SESSIO 1
MATERIAL SESSIO 2
MATERIAL SESSIË 3
MATERIAL SESSIË 4
MATERIAL SESSIO 5
MATERIAL SESSIO 6

V═DEOS DE L'ACTIVITAT

SDE - UPDATE MEDIA-3 Revisiˇ de tendŔncies i novetats. V.O

SDE - UPDATE MEDIA-3 La revoluciˇ educativa V.O

SDE - UPDATE MEDIA-3 Aplicaciˇ tecnol˛gica prÓctica: treballar al n˙vol V.O

SDE - UPDATE MEDIA-3 MÓrqueting digital: publicitat en dispositius m˛bils V.O

SDE - UPDATE MEDIA-3 Previsions per al 2013 V.O

SDE - UPDATE MEDIA-3 Xarxes socials Twitter per a empresesV.O

DIGITAL MEDIA

JORNADA

UPDATE MEDIA - 3

4 mar 2013 09:00-15:00   Sala d'actes de l'Arts Santa M˛nica

 

 

OBJECTIU

 • Posar-se al dia de les tendències actuals i emergents que fan evolucionar Internet i com poden adaptar-s’hi les empreses i els professionals del sector cultural.
 • Dissenyar una estratègia per a la gestió professional de Twitter i optimitzar-hi la nostra activitat.
 • Guanyar coneixement sobre el màrqueting en dispositius mòbils i la seva posada en pràctica.
 • Conèixer nous models d’organització del treball i la gestió de projectes basats en el núvol.
 • Entendre els motius que han provocat la revolució educativa que vivim i observar possibles escenaris de futur en el sector.

 

SESSIÓ ADREÇADA A

 • Artistes i emprenedors en l’àmbit cultural que volen obtenir els coneixements per distribuir les seves creacions aprofitant al màxim les eines d’Internet, sense haver de sacrificar grans partides de pressupost.
 • Empreses culturals que volen adaptar el seu negoci al segle XXI de manera segura i estable, sense haver de passar per la prova-error de modes passatgeres.

 

PROGRAMA

 

9.00 - 9.45 h. 1. Revisió de tendències i novetats


Dediquem aquesta sessió a les novetats tecnològiques i les tendències emergents que hem detectat en el darrer trimestre d’interès per als professionals de les indústries culturals.

 

9.45 - 10.30 h. 2. Xarxes socials: Twitter per a empreses


Centrem la sessió en com podem dissenyar una estratègia de comunicació i optimitzar la nostra activitat en aquesta xarxa social, que s’ha convertit en gairebé imprescindible per a qualsevol empresa que vulgui tenir presència a Internet. Explicarem algunes eines de suport i d’anàlisi, a més d’exposar casos d’èxit inspiradors.

 

10.30 - 11.00 h. Pausa

 

11.00 - 12.00 h. 3. La revolució educativa


L’impacte d’Internet ha estat disruptiu per al sector educatiu, que viu una profunda revolució de futur incert. Repassem els grans canvis dels darrers anys, des de la digitalització d’entorns educatius o l’arribada de les tauletes a les aules, fins a l’aparició de cursos en línia oberts i massius (MOOC), dels quals repassarem els pros i els contres.

 

12.00 - 13.00 h. 4. Aplicació tecnològica pràctica: treballar al núvol


Explorem diversos sistemes de treball basats en el núvol per gestionar projectes i equips, editar col•laborativament documents i organitzar i recuperar grans fluxos d’informació. Parlarem de Google Apps, Evernote, Asana, entre altres eines de suport, amb una atenció especial a les funcions més rellevants per al sector cultural.

 

13.00 - 13.15 h. Pausa

 

13.15 - 14.15 h. 5. Màrqueting digital: publicitat en dispositius mòbils


En menys de cinc anys, una tercera part de tota la publicitat passarà per una pantalla mòbil, alhora que creix el consum d’Internet en aquesta plataforma. És el moment de començar a pensar a fer publicitat al mòbil; i per això mostrarem exemples de funcionament, casos d'èxit, dades i eines per desenvolupar campanyes en aquest suport.

 

14.15 - 15.00 h. 6. Previsions per al 2013


Projecció de les tendències més importants d’aquest any pel que fa a Internet i les noves tecnologies, d’interès general i específic per a les indústries culturals.

 

PONENTS

 • Eduard F. Vinyamata. Llicenciat en comunicació audiovisual (URL) amb estudis en psicologia social (Universitat de Harvard i NYU). Va iniciar la seva carrera professional a Gestmusic i actualment compagina la seva dedicació a Bamboo amb la docència (UPF, UOC, ESADE, SAE Institute).
 • Àlex Solà. Llicenciat en periodisme (UAB) amb estudis en comunicació (NBC News School, New York Film Academy, NYU). Arriba a Bamboo després de passar per Catalunya Ràdio, El Terrat i COM Ràdio i compagina les seves tasques amb la docència (UOC) i la direcció de benegre.cat.
   
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
CrŔdits: Programaciˇ web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?