Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Ús i abús d'imatges

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

Ús i abús d?imatges

GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Ús i abús d'imatges

29 set 2017 11:45-14:00   Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

Davant els dubtes sobre l’ús d’imatges a internet, sobre si podem utilitzar lliurement en el web de la nostra empresa les imatges que trobem a Google o a qualsevol altre indret de la xarxa, o sobre si n’hi ha prou amb citar l’autor de la imatge per poder fer-ne ús, es generen tot un conjunt de dubtes entorn els problemes jurídics que planteja aquesta utilització d’imatges o fotografies de marques (societats), persones i material protegit per drets d’autor i per drets d’imatge. Què succeeix si es reprodueix sense consentiment una obra protegida per drets d’autor? En quins casos es necessita el permís del titular dels drets d’autor? Què s’ha de tenir en compte quan es fotografien persones?

 

Aquesta sessió vol situar i entendre els drets d’imatge que corresponen a l’explotació d’obres o interpretacions protegides per drets d’autor.

 

Totes les empreses que treballen en el sector de la cultura, el lleure i l’entreteniment disposaran de les eines bàsiques per garantir el bon ús de les imatges i de la imatge de les persones que formen part del seu projecte cultural empresarial.

 

Sessió adreçada a tots els professionals (societats o persones físiques) que treballen en departaments de producció, comunicació, comercialització i distribució o venda d’obres audiovisuals, espectacles, llibres (edició gràfica o editorial) i obres plàstiques o visuals.

 

 

Programa

 

11.45 - 12.00 h  Registre i inscripcions.

 

12.00 - 13.45 h  Problemes jurídics exposats com a casos pràctics davant la utilització d’imatges protegides per drets d’autor i drets d’imatge, a càrrec de Cristina Calvet, advocada de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC)i membre del comitè científic i docent del màster de Propietat Intel·lectual i Industrial de l’Il·lustreCol·legi d’Advocatsde Barcelona (ICAB).

 

13.45 - 14.00 h  Torn de preguntes

 

 
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?