Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Value gap: quin valor aporta el productor de música enregistrada?

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

JORNADA

Value gap: quin valor aporta el productor de música enregistrada?

30 jun 2016 09:00-11:00   Museu Colet

Arriba la primera edició dels Esmorzars Label Lab, unes trobades organitzades pel Departament de Cultura, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i l'Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans  (APECAT), que tindran lloc el darrer dijous de cada mes, amb la finalitat d'impulsar la reflexió, la informació i el debat de temes d’actualitat del sector de la producció i l'edició musical. Tractarem temes com el mercat únic digital, la situació del mercat a  l'Amèrica Llatina, aels drets editorials en l’entorn digital i la transformació digital en la indústria musical.

 

Programa de la primera Jornada Esmorzars Label Lab

 

09.00 - 09.15 h

Registre,  inscripcions i cafè

09.15 - 09.30h

 

 

 

 

 

Inauguració i presentació dels Esmorzars Label Lab, a càrrec de Xavier Díaz, director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC); Antonio Guisasola, president de PROMUSICAE i Oriol Orfila, president de l’APECAT.

 

 

 

 

09.30 - 11.00 h

 

 

 

 

 

 

 

«Value gap: quin valor aporta el productor de música enregistrada?

Properament la Comissió Europea publicarà la seva pròpia normativa sobre la propietat intel·lectual i, ara sí, ha arribat el moment d’afrontar el conflicte del value gap.

La Comissió ja ha anunciat que s’ocuparà de la qüestió. La Federació Internacional de la Indústria Fonogràfica (FIIF)  i d’altres organitzacions nacionals i internacionals pressionen per tal d’aconseguir una bona proposta d’arrencada pel seu posterior debat al Parlament Europeu. Alguns diputats espanyols, fins i tot, han subscrit una carta oberta a la Comissió Europea en la qual sol·liciten que es legisli en aquest sentit.

 

 

Ponents:

Antonio Guisasola

President de Promusicae i de l'Associació de Gestió de Drets Intel.lectuals (AGEDI). Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Madrid. També ha ocupat el càrrec de subdirector general de Propietat Intel.lectual del 2000 al 2002.

 

Bruno Sokolowicz

Periodista, presentador, activista i emprenedor. Guionista del programa de televisió musical Sputnik, del canal 33 i MBA en direcció d’empreses de ràdio. Ha treballat a TVE, Ràdio4-RNE, TVC, Los40 Principales, Catalunya Ràdio i iCat. Soci fundador d'ScannerFM, la primera ràdio online, en la qual presenta el matinal diari de dilluns a divendres.

 

Modera:

Eva Faustino, gerent de l'APECAT.

 

 

              

 
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?