Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Adaptació de models de negoci culturals post-COVID-19

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentació Adaptació Models de Negoci

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
+ DIGITAL

SESSIÓ

Adaptació de models de negoci culturals post-COVID-19

15 feb 2022 10:00-12:30   EN LÍNIA

Com les empreses culturals estan adaptant els seus models de negoci a internet després de la pandèmia

A partir de casos pràctics d’empreses i organitzacions culturals d’arreu de Catalunya, les persones que participin en aquest curs aprendran que empreses com la seva s’han vist obligades a adaptar els seus models de negoci per sobreviure a la pandèmia. Veurem quins components dels seus models de negoci han hagut d’adaptar, com ho han fet i quins han estat els factors clau d’èxit. També, en quantes fases s’ha dut a terme aquesta adaptació, el paper de la improvisació en l’adaptació i el paper de les associacions i les institucions culturals en la transferència de coneixements i en la difusió de les innovacions.

Totes les empreses analitzades tenen en comú que s’han adaptat digitalitzant part dels seus models de negoci i que han sobreviscut. També tenen en comú que, després de superar la crisi, la seva resiliència ha augmentat, estan en disposició d’afrontar nous reptes i són presents al mercat amb avantatges competitius que abans no tenien.

En general, aprendrem que en temps de crisi es poden minimitzar els riscos, i com podem aprofitar les oportunitats que apareixen en moments de canvi radical del mercat
 

OBERTURA D'INSCRIPCIONS:  02/02 a les 10.00 h

 

OBJECTIUS

 

Aconseguir entendre l’adaptació del sector cultural durant la pandèmia i a la «nova normalitat» per poder aplicar-ho a les nostres empreses o organitzacions i, d’aquesta manera, obtenir avantatges competitius.

 

CONTINGUTS

 

  • Què és un model de negoci
  • Com s’han adaptat les empreses culturals
  • Exemples d’adaptació i bones pràctiques
  • Factors clau d’èxit
  • Com podem afrontar nous reptes

 

Sessió adreçada a professionals de les empreses i les entitats del sector cultural i creatiu.

 

FORMADORA

 

Montserrat Peñarroya | Quadrant Alfa, SL

 

Especialista en Negocis Digitals (eBusiness),  professora de eBusiness i Digital Analytics a La Salle – URL i Directora de Quadrant Alfa, S.L. empresa de consultoria especialitzada en digitalització de negocis. També ha estat sòcia fundadora i Directora General de l’empresa Comercio Digital, S.A. que engloba entre altres, SoloStocks.com el major mercat B2B d’Espanya i que pertany al Grup Intercom (creadors d’Infojobs, Softonic, eMagister, etc.). També ha estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades amb Internet com GEAIPC (una consultora en Marketing Digital), ALT64 (l’empresa que importa a Espanya els Eyetrackers [monitors d’ordinador que funcionen amb la mirada]), entre altres.

Actualment està realitzant el seu Doctorat en “Business Model Adaptation” a La Salle - URL i participa activament en les activitats del grup de recerca de l’Innova Institute d’aquesta institució, dedicat a investigar com els canvis en la tecnologia afecten els models de negoci de les empreses.

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?