Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Analítica a les xarxes socials

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material Analítica a les xarxes socials

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
TRANSFORMACIÓ DIGITAL

SESSIÓ

Analítica a les xarxes socials

23 abr 2020 10:00-12:00   FORMACIÓ EN LÍNIA

L'SDE ofereix una sessió de formació en línia d'Analítica a les xarxes socials, una bona manera de fer el seguiment de les nostres estratègies a xarxes com Facebook, Instagram i Twitter.
 
Controlar bé el resultat de les nostres accions és imprescindible per ser eficient i no perdre's en el mar de la comunicació. Tenir clar uns objectius i no parar fins aconseguir-los és imprescindible si volem que el temps que dediquem a les xarxes socials sigui realment productiu. En aquesta sessió veurem quin tipus de dades generen les xarxes socials, quines son les que ens poden ser de més utilitat, com crear un embut de conversió que lligui les xarxes amb el nostre lloc web i com fer un quadre de comandaments per veure totes les dades, en un sol document, que ens ajudi en l'estratègia de marketing del nostre negoci.
 
Sessió adreçada a empreses i emprenedors del sector cultural que volen impulsar el seu negoci a través de les xarxes socials.
 
*El dimecres dia 22, les persones inscrites rebran les instruccions per accedir a la formació online, així com els materials de la formació.
 

FORMADORA

 

Montserrat Peñarroya | 3ISIC - Quadrant Alfa

 

Directora de l’Institut Internacional per a la Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3ISIC), ha estat sòcia fundadora i directora general de l‘empresa Comercio Digital, SA, que pertany al Grupo Intercom (creadors d‘Infojobs, Softonic, eMagister, etc.). També ha estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades amb internet. És professora de Màrqueting Digital i d‘e-Business en màsters i postgraus de diverses universitats: UAB, ESCI-UPF, UB, UdG, UOC, UVic i CETT-UB, i dirigeix el grau en Emprenedoria Digital a La Salle - URL. És experta i facilitadora de coneixements de l’Organització Mundial del Turisme i especialista en la creació de plans estratègics per a la promoció en línia d’empreses i territoris.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?