Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Introducció al posicionament orgànic als cercadors (SEO)

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentació Introducció al posicionament orgànic seo

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
TRANSFORMACIÓ DIGITAL

SESSIÓ

Introducció al posicionament orgànic als cercadors (SEO)

4 oct 2022 10:00-12:30   EN LÍNIA

 

Aprèn les tècniques que fan servir els professionals del SEO

 

L’optimització web als cercadors o posicionament orgànic (de l’anglès SEO, search engine optimization) és un conjunt d’accions orientades a millorar la posició del teu web a la llista de resultats de Google, Baidú, Yandex o altres cercadors d’internet.

Molta gent pensa que el SEO és posar paraules clau als títols del web, disposar d’URL amigables amb paraules clau o establir un contingut enriquit per als cercadors i també per als usuaris, etc. I és cert, però aquestes són tres variables de més de 200. La tècnica del SEO consisteix a complir tantes variables com puguem, dins dels nostres recursos tècnics, humans i financers.

Per explicar aquestes variables, utilitzem una metodologia en tres passos, ideal perquè microempreses i pimes del sector cultural entenguin el SEO, i puguin complir el màxim de criteris d’una manera realista.

 

 

CONTINGUTS

 

  • Passos necessaris per arribar a posicionar-se; les aranyes (spiders) i la indexació. Punts bàsics conceptuals i tecnològics, així com les eines d’indexació bàsiques que ajuden en aquesta tasca.
  • La importància de la rellevància dels continguts: la densitat i la prominència. Com cal redactar continguts pensant en el SEO. Aplicació de l’estratègia de paraules clau per idiomes i països i els nuclis semàntics.
  • L’autoritat i els rànquings: entendre el funcionament dels algoritmes dels cercadors i què els diferencia.
  • Com es pot mantenir el SEO local o internacional al llarg del temps. Planificació i metodologia.

 

Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.

 

FORMADOR

 

 

 

 

Víctor de Francisco | Reexporta

 

Llicenciat en Ciències Empresarials, especialitat en management internacional. Màster en Finances i màster en Internet Management per l’Institut Català de Tecnologia (ICT).

És professor de cursos i seminaris de màrqueting digital internacional, en més de 30 organismes, com cambres de comerç, patronals i universitats com la Universitat de Barcelona (UB) i l’Escola de Comerç Internacional (ESCI-UPF).

Va ser el primer professional autoritzat per Google a Espanya a impartir els seminaris oficials de Google Ads (2007, AdWords Seminar Leader), i és professional autoritzat des del 2005.

Actualment és codirector del màster en Administració de Negocis Digitals (e-business & e-commerce) de la Universitat de Barcelona (UB).

En el món empresarial, és el director de Reexporta, agència de digital performance marketing que des del 2004 duu a terme accions a internet arreu del món. Imparteix més de 50 sessions formatives a l’any.

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?