Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > La digitalització de projectes i equipaments culturals

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentació Fernando de la Rosa

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
CREATIVITAT I INNOVACIÓ

SESSIÓ

La digitalització de projectes i equipaments culturals

11 mai 2023 10:00-12:30   EN LÍNIA

L'Àrea de Públics de l'ICEC, la Sudirecció General de Promoció Cultural i l'SDE, us proposen una formació al voltant de la digitalització de projectes i equipaments culturals.

 

En el món de les arts en viu, cada dia sorgeixen noves formes de creació i exhibició, estretament lligades a nous formats en mitjans i pràctiques artístiques. Per tant, la sessió té com a objectiu reflexionar sobre aquestes noves maneres d'interactuar amb el públic, amb la finalitat d'atraure nous públics i fomentar la participació.

 

Objectius

  • Explorar les possibilitats que ofereixen les eines digitals a l’hora de plantejar propostes artístiques.
  • Entendre els processos de treball que comporta un projecte que integra la digitalització.
  • Compartir experiències obtingudes i debatre sobre oportunitats de futur.
  • Reflexionar sobre el potencial que té la digitalització per conèixer amb més profunditat el públic i atraure noves audiències.
  • Incentivar la transformació digital dels equipaments per incrementar la participació a través de la millora de l’experiència i la personalització de la visita al perfil concret de l’usuari.
  • Augmentar la visibilitat del valor públic i social dels equipaments entre la ciutadania i les entitats socials amb eines digitals que despertin l’interès i fomentin noves col·laboracions.

 

Sessió adreçada a responsables de la programació i a responsables tècniques dels projectes i equipaments escènics, musicals, d’arts visuals i cinemes de Catalunya.

 

Programa

 

10.00 - 10.15 h | Presentació de la jornada a càrrec de Joan Anton Martínez, cap de l’àrea de difusió artística de la DGPCiB i Silvia Duran, directora de l’Àrea de Públics  de l’ICEC.

 

10.15 -11.00 h | "Digitalització dels projectes i equipaments", a càrrec de Fernando de la Rosa Herrero

 

11.00 -11.30 h | L’exemple de Desilence, a càrrec de Tatiana Halbach

 

11.30 -12.00 h | "L'espectador és físic i digital", a càrrec de Valentí Oviedo

 

12.00 -12.30 h | Torn obert de paraules

 

Fernando de la Rosa Herrero

Soc professor a diverses escoles, i fa més de vint anys que tinc un blog: @titonet. Aprenc cada dia dels meus alumnes i dels meus seguidors. La meva tasca didàctica i divulgativa s'amplia ara amb la publicació del meu últim llibre, del qual espero aprendre gràcies a la interacció amb els meus lectors. Durant la meva carrera professional he creat quatre empreses relacionades amb el món digital. La meva feina com a emprenedor m'ajuda cada dia a entendre què afecta les empreses i què no. He dedicat part de la meva vida a assessorar, aconsellar i guiar tota mena d'empreses. La feina d'un consultor m'ajuda a discernir entre què és possible i què no.
 
 

Tatiana Halbach

En el cor de Desilence es troben l'amor per la pintura, el moviment hipnòtic, la idea bella i ben pensada, la constància incessant per a trobar l'equilibri. Òbviament, ens apassiona el que fem. Quan comencem un nou projecte és perquè realment ens impliquem i invertim en ell el 100% de la nostra energia.
Des de 2005, hem creat sota el nom de «Desilence» grans espectacles escènics, visuals en directe, escenografia visual, musicals, espectacles de dansa i instal·lacions. El nostre portafoli és molt ampli. Creiem en la recerca i l'elaboració acurada, però des de l'experimentació i l'exploració de diferents angles
.

 
 

Valentí Oviedo

Llicenciat en Administració d’Empreses (per la Universtitat Autònoma de Barcelona (UAB), MBA per l’IE i PDD per IESE, Oviedo compta amb una notable experiència en la gestió d’equipaments culturals. 

Entre el 2013 i 2016 va estar com a Gerent del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra OBC, amb una meritòria i reconeguda contribució a la millora de l’entitat. Càrrec que va ocupar fins juliol del 2016 que va ser nomenat Gerent de l’Institut de Cultura de Barcelona.
Actualment és Director General del Gran Teatre del Liceu, càrrec que ostenta des de que fou nomenat pel Patronat de la Fundació del Gran Teatre del Liceu el 22 de març de 2018
.

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?