Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Presentació de la línia de subvencions per a inversions en obres de millora i adquisició d'equipament tècnic per a empreses i entitats del sector cultural

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentació línia millora o adquisició

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

Vídeo línia millora o adquisició

SOSTENIBILITAT AMBIENTAL

SESSIÓ

Presentació de la línia de subvencions per a inversions en obres de millora i adquisició d'equipament tècnic per a empreses i entitats del sector cultural

13 jul 2023 10:00-11:15   En línia

L’ICEC presenta una nova línia de subvencions que té com a objecte la concessió de subvencions per a les inversions en obres de millora o adquisició d’equipament que redueixin l’impacte ambiental, millorin la seguretat o l’accessibilitat o per a altres finalitats, d’acord amb les modalitats següents:

 

 · Inversions en sales de teatre ubicades a Catalunya, excepte de la ciutat de Barcelona, i per a      empreses d’arts escèniques (teatre, circ i dansa). 
 · Inversions en sales d’exhibició cinematogràfica ubicades a Catalunya.  
 · Inversions en galeries d’art ubicades a Catalunya. 
 · Inversions en sales de concerts ubicades a Catalunya. En queden excloses les discoteques i les sales de ball que no actuïn com a sala de concert. 

 

Aquesta línia és un dels instruments de suport que preveu el Pla_C* Cultura pel Clima, el pla de sostenibilitat ambiental de l’ICEC adreçat a les empreses del sector cultural.

 

Enguany compta amb la participació de l’Àrea de públics de l’ICEC, encarregada de les polítiques d’accessibilitat, que vol acompanyar els agents culturals cap a l’adaptació de mesures d’accessibilitat que establirà el nou Codi d’accessibilitat de Catalunya en els mesos vinents.

 

Podeu demanar l'ajut properament de l'11 de juliol fins al 14 de setembre. Cliqueu *AQUÍ* per consultar les bases de la convocatòria.

 

 

 PROGRAMA                                                                                                                                                   

 

10.00 - 10.10h                              

Benvinguda institucional a càrrec d’Edgar Garcia Casellas, director de l'ICEC, Àlex Pi, director de l’Àrea de Desenvolupament i Transformació Empresarial i Sílvia Duran, directora de l’Àrea de Públics de l’ICEC

10.10 - 10.45h  

 

 

Presentació de la línia de subvencions a càrrec d' Àlex Pi Laia Sanahuja,  responsable del Pla de sostenibilitat ambiental de l’ICEC 

 

10.45 - 11.15h  

 

Torn de preguntes

 

 

Podeu consultar eines i recursos específics sobre sostenibilitat ambiental, al web del Pla_C*, clicant *AQUÍ*

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?