Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Taller d'Instagram (en línia)

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material Taller Instagram

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
TRANSFORMACIÓ DIGITAL

SESSIÓ

Taller d'Instagram (en línia)

9 abr 2020 10:00-11:30   FORMACIÓ ONLINE

L'SDE ofereix una sessió de formació en línia d'Instagram, una de les xarxes socials més utilitzades aquestes últimes setmanes.
 
Instagram es la xarxa social per excel·lència. En aquesta formació veurem com funciona i quines són les eines que ens ofereix per crear  una estratègia: com han de ser les fotos que hi pengem, com funciona la graella, i la importància de ser present als Stories.
 
Sessió adreçada a empreses i emprenedors del sector cultural que volen impulsar el seu negoci a través d’Instagram.
 
*El dimecres dia 8, les persones inscrites rebran les instruccions per accedir a la formació online, així com els materials de la formació.
 
 

FORMADORA

 

Montserrat Peñarroya | 3ISIC - Quadrant Alfa

 

Directora de l’Institut Internacional per a la Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3ISIC), ha estat sòcia fundadora i directora general de l‘empresa Comercio Digital, SA, que pertany al Grupo Intercom (creadors d‘Infojobs, Softonic, eMagister, etc.). També ha estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades amb internet. És professora de Màrqueting Digital i d‘e-Business en màsters i postgraus de diverses universitats: UAB, ESCI-UPF, UB, UdG, UOC, UVic i CETT-UB, i dirigeix el grau en Emprenedoria Digital a La Salle - URL. És experta i facilitadora de coneixements de l’Organització Mundial del Turisme i especialista en la creació de plans estratègics per a la promoció en línia d’empreses i territoris.

 

 

   

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?