Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Hist˛ric agenda > Taller prÓctic de xarxes socials

Hist˛ric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

MATERIAL SESSIË

V═DEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
DIGITAL MEDIA

TALLER

Taller prÓctic de xarxes socials

5 nov 2013 10:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango

Veurem principalment com funcionen Facebook i Twitter, quines aplicacions ens poden ser útils i com organitzar concursos i promocions. En general, aprendrem a millorar la productivitat alhora que donarem a conèixer el nostre negoci.
 
Objectius
Capacitar l’alumne perquè sigui capaç de gestionar la imatge de la seva empresa a les xarxes socials, així com treure’n el màxim partit.
 
Metodologia
Treballarem a partir de bones pràctiques en comunicació a les xarxes socials, de manera que els alumnes les puguin aplicar immediatament en la comunicació de les seves empreses.
 
Atenció: per poder assistir al taller també és imprescindible portar un ordinador portàtil o una tauleta amb dispositiu Wi-Fi i cable  d'alimentació.

 

Aforament limitat. Una persona per empresa o entitat. 45 places disponibles.
 
 
PONENT
Montserrat Peñarroya. Sòcia fundadora i directora general de GEA  Internet Project Consulting, empresa especialitzada en la comunicació a Internet i en màrqueting digital internacional. Compagina el seu treball com a consultora amb la docència, impartint classes en diversos màsters i postgraus a la Universitat Autònoma de Barcelona i en altres universitats. Entre les seves especialitats destaquen el màrqueting turístic, l'estratègia en e-business (negoci electrònic), la usabilitat i la digitalització de processos empresarials.
 
 
 
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
CrŔdits: Programaciˇ web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?