Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > INFORMACIÓ SDE > Valoracions dels nostres usuaris

"Es un plaer venir sempre. Les activitats estan molt cuidades i sempre surts amb un plus de coneixement per aplicar després al teu dia a dia. Moltes gràcies."

 

"Ha estat molt interessant i sobretot molt útil! Gràcies per organitzar aquest tipus de cursos."

 

"Excel·lent nivell de la ponent i la organització. Sempre se surt amb ganes de més i d'aplicar en la pràctica els coneixements apresos."

 

"Ha estat una jornada de formació excel·lent! I un formador increïble! Me n'havien parlat gent que ho havia fet l'any passat i, sens dubte, ha estat molt interessant. Ganes de repetir. Moltes gràcies!"

 

"Ha estat molt constructiu i molt amè."

 

"És un privilegi i una sort, poder assistir grautïtament a jornades tan interessants i útils, amb uns formadors tan bons. Moltes gràcies!"

 

"Genial! esteu fent una molt bona feina per la gent que no té recursos per fer diversos màsters. Gràcies!"

 

"Molt bé la jornada i el ponent. M'he adonat de la dificultat de posicionar-se bé una web a internet i la necessitat de contractar un professional."

 

"Interessant i profitosa formació. Les explicacions del ponent molt clares i pràctiques."

 

"El ponent dominava molt la matèria però també la servia de manera molt accessible, planera i amena. M'ha encantat la sessió i m'ha estat de molta utilitat."

 

"Sou fantàstics. Aquesta formació que impartiu de manera gratuïta, és un regal per als diferents sectors. Moltes gràcies."

 

"Crec que està molt bé les pràctiques i compartir espais amb persones d'altres àmbits culturals. Ha estat un molt bon intercanvi d'informació. Estaria bé poder ajudar-nos, trobar-nos en més ocasions."

 

"Aquest taller m'ha encantat. Molt dinàmic, entretingut i amb molt de contingut éssent súper amè. Molt contenta d'haver pogut assistir."

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?