Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Whatsapp Business: fes el salt professional a Whatsapp

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentació Whatsapp Business fes el salt professional a Whatsapp

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
+ DIGITAL

SESSIÓ

Whatsapp Business: fes el salt professional a Whatsapp

13 abr 2021 10:00-14:00   EN LÍNIA

 

Fes un pas més enllà en la teva comunicació per WhatsApp amb el teu públic

 

WhatsApp ens ha obert una nova porta amb l’arribada de WhatsApp Business. Ens permet anar més enllà i ens dona l’oportunitat d’un seguit de coses que poden suposar un nou canal per arribar al nostre públic. En aquesta formació coneixerem aquesta eina i veurem amb detall com l’hem de fer servir, quines novetats presenta respecte del WhatsApp «normal», etc.

 

Ens endinsarem en l’aplicació WhatsApp Business i descobrirem tot el que ens ofereix. Primer de tot, si no tenim instal·lada l’aplicació, aprendrem a fer el traspàs del WhatsApp «normal» al Business. Tot seguit, provarem i treballarem amb totes les seves utilitats, aprendrem a crear el perfil d’empresa amb molta més informació, a etiquetar contactes i a fer difusions segmentades, fer missatges automatitzats, crear un catàleg, crear enllaços directes perquè qui vulgui pugui xatejar amb nosaltres per WhatsApp des de web o xarxes socials, i fins i tot descobrirem com instal·lar el nostre WhatsApp Business en un telèfon fix i, per tant, no ens caldrà adquirir un número de mòbil extra.

 

OBERTURA D'INSCRIPCIONS:  24/03 a les 10.00 h

 

CONTINGUTS

 

  • Instal·lació
  • Telèfon fix
  • Perfil d’empresa
  • Missatges automatitzats
  • Accessos directes
  • Gestió de contactes
  • Catàleg
  • Estadístiques

 

Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.


Requisits mínims 
No cal tenir instal·lat WhatsApp Business. Si es té instal·lat, es podrà practicar en directe, amb l’assessorament de la docent, tot el que s’expliqui.

 

FORMADORA

Sílvia Llombart

 

Periodista especialitzada en internet des del 1997. Actualment treballa com a professora associada a la Universitat Pompeu Fabra. També imparteix classes de comunicació digital al Col·legi de Periodistes, al Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes, a Barcelona Activa, a diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i en altres institucions, mitjans de comunicació i empreses. Paral·lelament, fa tasques de consultoria i assessoria en comunicació.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?