Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > L’accessibilitat en els nous formats d’arts escèniques i música, adaptació dels projectes d’inclusió en temps de COVID i bones pràctiques

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Fran Iglesias
Javier Jiménez
Mikel Zorrilla
Sònia Gainza

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

L’accessibilitat en els nous formats d’arts escèniques i música, adaptació dels projectes d’inclusió en temps de COVID i bones pràctiques

14 abr 2021 10:00-13:30   EN LÍNIA

La Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), per mitjà del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), i en col·laboració amb la Direcció General del Patrimoni Cultural, organitzen, d’acord amb la Llei 13/2014, del 30 d’octubre, d’accessibilitat, el mòdul "L'accessibilitat en els espais escènics i musicals", en el marc de les actuacions dels plans d’accessibilitat dels equipaments escènics i musicals.

 

Aquest mòdul consta de dues sessions, adreçades als responsables de la programació i als responsables tècnics d’aquests espais, en què es tractarà dels diferents àmbits de l’accessibilitat i la seva aplicació pràctica.

 

Introducció


Aquesta formació pretén assessorar els responsables de la programació, els responsables tècnics i les companyies per tal que intercanviïn propostes, metodologies, exemples i bones pràctiques en els nous formats que existeixen en les arts escèniques i la música, i com s’han adaptat els projectes en temps de COVID-19.

 

OBERTURA D'INSCRIPCIONS:  31/03 a les 10.00 h

 

Objectius

 

  • Sensibilitzar els gestors i els responsables dels equipaments pel que fa a l’aplicació de bones pràctiques en el foment de l’accessibilitat en els nous formats.
  • Donar a conèixer exemples, bones pràctiques i activitats que fomentin l’accessibilitat i la inclusió social en els nous formats, i com s’han adaptat els projectes en temps de COVID-19.
  • Oferir eines per incentivar l’accessibilitat en els nous formats als responsables de la programació, els responsables tècnics, els professionals d’arts escèniques i música, i les companyies.
  • Donar a conèixer com treballen l’accessibilitat els nous formats a les arts escèniques i la música online.
  • Com s’han adaptat els projectes d’inclusió social en el context de COVID-19.


Sessió adreçada als responsables de la programació, els responsables tècnics dels equipaments escènics i musicals per tal de conèixer els nous formats en les arts escèniques i la música, i com s’han adaptat els projectes d’inclusió en temps de COVID-19.

 

*Durant la sessió hi haurà servei de subtitulació en directe.

 

Programa


10.00 h 

Obertura de la sessió a càrrec de Toni Cabré, sub-director general de Promoció Cultural, i Edgar Garcia, director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

 

10.00 - 11.00 h 

«L’accessibilitat en les arts escèniques i la música online», a càrrec de Javier Jiménez, director d’Aptent.

 

11.00 - 12.00 h 

«L’accessibilitat en els nous formats en les arts escèniques i la música»

 

  • Projecte de cocreació Vicomtech (Traction), a càrrec de Mikel Zorrilla
  • Aplicació de streaming en directe (Kalliope), a càrrec de Fran Iglesias, gerent de la Fundació Èpica La Fura dels Baus
  • Tallers en streaming i tallers als centres socials. L’Experiència del Matí d’Orquestra a 4 Orquestres catalanes, a càrrec de Sònia Gainza, directora d’Apropa Cultura

 

12.00 - 13.00 h 

«La inclusió social en la programació i la seva adaptació en temps de COVID-19: el festival Una Mirada Diferente», a càrrec d’Inés Enciso, codirectora del festival.

 

13.00 - 13.30 h

Torn obert de paraules.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?